Detalii ULUITOARE în cazul profesorului universitar acuzat de CRIMĂ. Era OBSEDAT de femeia pe care a ucis-o

Detalii şocate ies la lumină în cazul profesorului universitar criminal. Bărbatul a ţinut suvenir, după ce a ucis-o pe fosta lui iubită, o şuviţă de păr, iar acasă la mama bărbatului au fost găsite cheile de la locuinţa femeii.

RomaniaTV.net
09 mart. 2016, 15:26
Detalii ULUITOARE în cazul profesorului universitar acuzat de CRIMĂ. Era OBSEDAT de femeia pe care a ucis-o

Anchetatorii au descoperit date absolut şocante în dosarul în care este cercetat profesorul universitar Dan Păcurariu, arestat pentru că şi-a ucis iubita în urmă cu 18 ani. Detaliile sunt demne de manuale de psihiatrie şi criminologie. Bărbatul avea în frigider doar lapte Fulga, aşa cum se numea femeia pe care a ucis-o: Mihaela Fulga. Bărbatul, care pare că dezvoltase o adevărată obsesie pentru tânăra care îi era studentă, a vrut să aibă ceva de la ea şi după moarte, aşa că i-a tăiat o şuviţă de păr, pe care a păstrat-o.

Familia tinerei ucise de Păcurariu este bucuroasă că în sfârşit se face dreptate în acest caz. „Noi am fost convinşi de atunci că el este, dar trebuiau date, să se strângă probe. Uşa era neforţată, deci e clar că cine a intrat a închis cu cheia după aceea… A lovit-o cu un ciocan, au fost foarte multe lovituri, peste 11 lovituri. Mama mea a fost convinsă că acest profesor universitar a fost vinovat. Mama mea a găsit un bilet scris de el, când am luat lucrurile ei de la Bucureşti, într-o carte. Acolo scria că «dacă te desparţi de mine, eu nu accept şi te omor». Şi era semnat de el”, a povestit fratele femeii ucise cu bestialitate de profesorul universitar Dan Păcurariu.

 

Povestea de dragoste dintre Dan Păcurariu şi Mihaela Fulga a început în anii 90, când tânăra a fost studenta acestuia la Universitatea Hyperion. În 1996, tânăra a absolvit Facultatea de Filogie, la secţia chineză. Ea a lucrat la liceul bucureştean „Mihail Sadoveanu“ şi era unul dintre cei trei profesori de limba chineză din România.

Dan Păcurariu făcea crize dese de gelozie, acesta devenind extrem de posesiv. Profesorul o urmărea pe prietena sa la locurile de muncă, pe stradă, o aştepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna în mod frecvent ca să verifice unde este şi la ce oră ajunge acasă. Soarta tinerei a fost practic pecetluită în momentul în care i-a spus amantului său că a primit o ofertă de muncă din China şi vrea să plece acolo. Plin de furie, în noaptea de 26 spre 27 iunie 1998, Dan Păcurariu a venit la apartamentul tinerei, din strada Liviu Rebreanu, cartierul Titan, cu gândul să o convingă să rămână în ţară. Nu a reuşit, aşa că a decis s-o ucidă.

Profesorul ar fi lovit-o pe victimă cu un aparat video până i-ar fi strivit capul. După crimă, autorul a vrut să însceneze un jaf, pentru a-şi şterge urmele. Aşa că la plecare luat din casă toate cadourile pe care i le-a făcut fetei, dar şi un robot telefonic, despre care poliţiştii cred că a înregistrat mai multe mesaje de ameniţare trimise pe telefon victimei. Dan Păcurariu nu a luat însă din casă alte bunuri de valoare ale victimei, precum bijuterii sau banii care se aflau la vedere. Cadavrul a fost descoperit în putrefacţie pe 29 iunie. Mirosul care venea din locuinţă i-a făcut pe vecini să alerteze autorităţile.


loading...