Detaliu-bombă în dosarul Elenei Udrea. S-a aflat cine sunt denunţătorii în cazul genții cu aproape 4.000.000 de dolari!

Apar noi informaţii în dosarul genții cu aproape 4 milioane de dolari, al Elenei Udrea. Se pare că unul dintre denunţători este miliardarul Bogdan Buzăianu.

11 mai 2021, 18:57
Detaliu-bombă în dosarul Elenei Udrea. S-a aflat cine sunt denunţătorii în cazul genții cu aproape 4.000.000 de dolari!

Detaliu-bombă în dosarul Elenei Udrea. Proprietățile omului de afaceri ar valora nu mai puţint de  30 de milioane de euro.

Detaliu-bombă în dosarul Elenei Udrea. S-a aflat cine sunt denunţătorii în cazul genții cu aproape 4.000.000 de dolari!

Bogdan Buzăianu este supra-numit cel mai mare ‘băiat deștept’ din Energie și omul care ar fi aranjat jaful de la Hidroelectrica. Totodată, bărbatul este suspectat că ar fi dat un tun de 45 de milioane de dolari într-o țară din vestul Africii.

În 2004, Buzăianu a încheiat prin compania Energy Holding cel mai mare contract de energie cu Hidroelectrica, cu o valoare a energiei tranzacționate de aproape 1 miliard de dolari. Contractul ar fi fost încheiat ilegal si ar fi reprezentat peste 1 la sută din PIB-ul Romaniei, spun procurorii DIICOT. In urma anchetei, doar directorii Hidroelectrica au fost condamnati la inchisoare, ulterior dosarul fiind clasat.

Citeşte şi: Motivul pentru care Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare. Fostul ministru al Turismului îi face plângere penală judecătoarei: Poate i-a făcut plăcere să condamne. Acuzațiile sunt absurde!
 

Bogdan Buzăianu a făcut insă o serie de afaceri prin firme off-shore. Cancan.ro a intrat in posesia unor imagini spectaculoase cu vila impresionanta detinuta Buzăianu in sud estul Frantei. Vila secretă a multimilionarului se numeste Marabounta si este situata pe o colină din localitatea exclusivista Beaulieu-Sur-Mer. Bogdan Buzăianu a cumpărat somptuoasa vilă în 2007-2008, cu aproximativ 12 milioane de euro, prin firme-interpuse. Investiția a fost insa mult mai mare, Buzăianu achiziționând decorațiuni și opere de artă cu o imensă valoare.

Imboilul are cel puțin 3.000 mp, mai multe piscine, o grădină exotică, opere de artă și statui. Ca sa-şi mascheze identitatea de proprietar al vilei, Buzăianu a folosit mai multe companii offshore anonime, iar in prezent vila de lux Marabounta ar fi fost scoasa in secret la vanzare prin celebra companie Sotheby’s la pretul de 30 de milioane de euro.

Aceasta nu ar fi fost singura proprietate a lui Buzăianu din Franta. Tot in Beaulieu-Sur-Mer a mai avut o vila superba pe care ar fi cumparat-o cu 15 milioane de euro de la un traficant de armament libanez, iar ulterior a vandut-o.

Citeşte şi: Elena Udrea rupe tăcerea după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu EXECUTARE: Toţi colaboratorii lui Băsescu sunt vizaţi, doar cei care au schimbat tabără scapă!
 


loading...
Partenerii noștri