Detaliul care a prevestit divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. S-a întâmplat în noiembrie, anul trecut

Detaliul care a prevestit divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Cei doi au surprins pe toată lumea cu decizia de se despărți, după 18 ani de relație și 14 de căsătorie. Au împreună doi copii frumoși, Andreas și Maysa.

29 mart. 2023, 15:59
Detaliul care a prevestit divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. S-a întâmplat în noiembrie, anul trecut
Detaliul care a prevestit divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Detaliul care a prevestit divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Decizia a fost luată în comun, însă motivul separării nu a fost dezvăluit, sunt zvonuri că în viața brunetei ar exista un alt bărbat, de profesie medic, iar din această cauză se desparte de tatăl copiilor.

Citește și: S-a aflat motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Cine este bărbatul care le-ar fi spart casa

Detaliul care a prevestit divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Deși toată lumea a fost surprinsă când a auzit vestea despărțirii, pe pagina de Instagram a brunetei este un detaliu care prevestea divorțul și anume că, din noiembrie, anul trecut, Deea Maxer nu a mai postat nicio imagine cu soțul ei.  Fotografia de mai jos este ultima în care apare alături de soțul ei.

Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer

Andreea Maxer s-a născut în data de 16 Februarie 1990, în București. Încă din copilărie, a participat la câteva concursuri de miss, dar a absolvit Facultatea de Jurnalism. A devenit cunoscută datorită talentului său muzical, a făcut parte din trupa Ispita, înființată în 2005 și odată ce trupa s-a destrămat și-a început o carieră solo.

Deea l-a cunoscut pe Dinu Maxer pe vremea când avea doar 16 ani. Cu ceva timp în urmă, artista povestea că tatăl copiilor a fost primul și singurul bărbat din viața ei. Chiar dacă între ei exista o diferență de vârstă de 16 ani, cei doi nu au ținut cont de gura lumii și au decis să pornească împreună pe același drum. S-au căsătorit în urmă cu 14 ani și au doi copii, pe Andreas și Maysa.

Pe lângă pasiunea sa pentru muzică, în urmă cu mai mulți ani, Deea a fost și dansatoare pe litoral. Însă, după ce a rămas însărcinată, a renunțat să mai cânte și să mai danseze. Ani mai târziu, și-a reluat activitatea.