Detaliul de milioane de dolari observat de fanii Simonei Halep: „Mă face să sper că nu au abandonat-o în această situaţie îngrozitoare”

Simona Halep aşteaptă în sontinuare verdictul din partea Sports Resolutions, tribunalul sportiv care judecă acuzaţiile de dopaj împotriva sportivei românce, care a avut ocazia să-şi prezinte apărarea, la aproape un an de la momentul suspendării.

28 aug. 2023, 10:50
Detaliul de milioane de dolari observat de fanii Simonei Halep: „Mă face să sper că nu au abandonat-o în această situaţie îngrozitoare”

Suspendarea pentru dopaj primită de Simona Halep nu o afectează pe româncă doar pe plan sportiv, unde este aproape de a ieşi cu totul din ierarhia WTA, ci şi pe plan financiar, prin pierderea mai multor contracte de publicitate.

Simona Halep a lăsat să se vadă un detaliu extrem de important în ultima apariție publică. Constănțeanca poartă în continuare articole vestimentare oferite de Nike, semn că românca nu a fost abandonată de gigantul american.

Simona Halep a avut săptămâna aceasta o apariție publică, la Eurosport, iar din imagini reiese că sportiva în vârstă de 31 de ani păstrează o relație cu compania de echipament sportiv Nike, scrie Prosport.

Halep poartă în timpul interviului o bluză și pantofi sport cu însemnele sponsorului tehnic: „Faptul că încă poartă lucruri Nike mă face oarecum fericită, în speranța că nu au abandonat-o în această situație îngrozitoare prin care trece”, a remarcat o fană a Simonei pe Twitter.

Citeşte şi: Campioana olimpică a murit într-un accident de maşină. Alexandra avea 31 de ani

În condițiile în care Simona Halep se află în stare de suspendare provizorie pentru dopaj de aproape un an, se pare că sponsorul principal al româncei așteaptă decizia tribunalului, pentru a lua o decizie privind soarta dublei campioane de Grand Slam.

Contractele de sponsorizare ale Simonei Halep s-au împuținat după testul picat la US Open pe 29 august. Spre exemplu, parteneriatul dintre Simona și Banca Transilvania nu a mai fost prelungit din cauza suspendării, iar contractul de imagine cu Automobile Bavaria Group s-a încheiat după doar un an, deși colaborarea a fost anunțată inițial pentru o perioadă de doi ani.

Citeşte şi: Simona Halep a fost anunţată de avocatul ei: „Mă aşteptam să primesc decizia mult mai repede”