Detaliul despre Cătălin Botezatu care o să te șocheze! Nimeni nu știa cum ne păcălește celebrul designer

Toată lumea îl știe pe celebrul designer Cătălin Botezatu, care nu dezamăgește cu nicio apariție de a sa. Iată care este trucul cu care acesta ne păcălește de ani.

31 mai 2023, 12:33
Detaliul despre Cătălin Botezatu care o să te șocheze! Nimeni nu știa cum ne păcălește celebrul designer
Detaliul despre Cătălin Botezatu care o să te șocheze! Nimeni nu știa cum ne păcălește celebrul designer

Nu contează că suntem în plină vară sau în mijlocul iernii, Cătălin Botezatu ne-a obișnuit să afișeze un bronz perfect la fiecare apariție. Lumea nu și-a pus prea multe întrebări cu privire la acest aspect, tocmai pentru că știm despre celebrul designer că este pasionat de călătorii în cele mai exotice zone. Totuși, acesta folosește un truc despre care foarte puțină lume știe. Cătălin Botezatu a dezvăluit pentru EGO.ro că nici nu mai știe care este culoarea naturală a pielii sale.

Citește și: Cătălin Botezatu dezvăluiri-șoc despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Bianca e creația mea și ea știe asta. Am văzut tot felul de femei în România care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase”

Cătălin Botezatu a fost prezent cu câteva zile în urmă la evenimentul de lansare a celor patru rutine de înfrumusețare create de beauty gurul Daiana Anghel. Cu toate că pentru eveniment nu era setat un dress code, Botezatu a venit îmbrăcăt într-o ținută all white, care a subliniat și mai mult bronzul perfect.

„Nu este o sfidare dat fiind faptul că Diana (n.r. Diana Baicu, organizatoarea evenimentului) adoră să te îmbraci în alb și eu mă îmbrac foarte mult în alb, mai ales vara, deși este la modă să te îmbraci în alb și iarna, e chiar fița maximă să te îmbraci iarna în alb, am adoptat acest dress code, această ținută și atunci am văzut că am provocat numai invidii”, s-a justicat Cătălin Botezatu, care a completat că în momentul de față nu este la capacitatea maximă, ci este doar un bronz incipient, cu toate că tenul lui este de-a dreptul măsliniu”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cum își păstrează Cătălin Botezatu bronzul

În ultimele luni, Cătălin Botezatu a participat la mai multe proiecte și a avut parte de mai multe deplasări profesionale, așa că internauții au realizat că acesta nu ar fi avut când să se bronzeze natural. Pentru că nu este dispus să renunțe la bronzul său, designerul aplează la diverse trucuri.

„Nu sunt foarte bronzat. Asta este o formă incipientă a bronzului meu. Bronzul abia într-o lună o să vină. Nu vreau să vă mint, recunosc, pe lângă bronzul natural, folosesc și niște soluții de bronzat pe care mi le-a recomandat și dăruit prietena mea Daiana Anghel. N-am știu de existența acestor chestii, știam că există multe nebuneli din astea, dar care să fie atât de ok, care să se întindă bine pe piele, care să nu se ia pe haine și să arate ca un bronz natural, chiar nu știam”, ne-a mai povestit Cătălin Botezatu.

Botezatu a mai dezvăluit că a „furat” de la Daiana Anghel o ustensilă extrem de importantă în procesul de aplicare a autobronzatului.

„I-am șutit la Liverpool, când am fost împreună la Eurovision, tubul și pensula. Pentru pensulă cred că a regretat foarte tare pentru că era foarte scumpă. Am crezut inițial că o să mă murdăresc pe mâini, nu a fost așa, nu aveam nevoie de nimic, dar totuși pensula nu i-o dau înapoi că este foarte bună pentru chestia asta mai ales dacă mă dau pe corp”, a explicat Cătălin Botezatu.

Citește și: Ce a putut să spună Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: „Te face din vorbe și la TV și sub TV”