Detaliul care l-a dat de gol pe bătăuşul din Drumul Taberei. Ce urmă a lăsat acesta pe una dintre victimele sale

Agresorul din Drumul Taberei, care a atacat o farmacistă, avea un text imprimat pe talpa pantofului, iar când a lovit-o pe femeie au rămas urme pe capul acesteia, potrivit România TV. Aceasta a fost proba cheie pentru identificarea agresorului, pentru că femeia nu-şi aminteşte incidentul şi nu l-a putut identifica pe cel care a atacat-o.

04 oct. 2019, 09:48
Detaliul care l-a dat de gol pe bătăuşul din Drumul Taberei. Ce urmă a lăsat acesta pe una dintre victimele sale

Farmacista de 42 de ani, după ce a fost atacată, nu-şi mai amintea nimic despre bătaia cruntă pe care a primit-o. Totuşi, atunci când ea a fost internată au fost făcute pozele la urmele loviturilor pe care le-a suferit.

Potrivit România TV, când au analizat fotografiile anchetatorii au descoperit un înscris pe capul femeii, acelaşi înscris care era şi pe talpa încălţămintei pe care a purtat-o agresorul din Drumul Taberei atunci când a bătut-o cu bestialitate pe farmacistă. Acesta a fost elementul cheie care i-a ajutat pe anchetatori să lege acest bărbat de caz, pe lângă modul de operare similar, care s-a probat şi în cazul femeii de 36 de ani.

Citeşte şi Tânărul care a bătut cu bestialitate două femei pe stradă, în Bucureşti, a fost ARESTAT

De altfel, această victimă de 36 de ani a reuşit să-l recunoască pe agresor, după mai multe planşe. De asemenea, mai mulţi martori care l-au văzut spun că este vorba despre acelaşi agresor. Totuşi, farmacistei i-a fost frică iniţial să mai depună plângere, după ce a aflat că agresorul suferă de afecţiuni psihice şi a fost internat la Spitalul Obregia. Conform surselor România TV el a stat şapte ani internat la Obregia, iar medicii i-au pus diagnosticul de schizofrenie paranoidă. În 2016 el a fost diagnosticat cu tulburare bipolară tip borderline, dar de atunci nimeni nu l-a mai supravegheat. Abia de curând mama lui l-a internat la Spitalul Al. Obregia, după ce a fost agresată de acesta la începutul lunii iunie.