Deţinutul care a evadat din sediul Judecătoriei Salonta a fost prins

Deţinutul de la Penitenciarul Oradea care a evadat, joi după-amiază, din sediul Judecătoriei Salonta, unde fusese dus la un termen de judecată, a fost prins de poliţişti.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 16:25
Deţinutul care a evadat din sediul Judecătoriei Salonta a fost prins

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea, subcomisarul Adrian Bungău, a spus că deţinutul a fost prins în jurul orei 17.00, în municipiul Salonta de către un echipaj de Poliţie care îl căuta.

Deţinutul, de 19 ani, din Penitenciarul Oradea a evadat, joi după-amiază, din sediul Judecătoriei Salonta. El executa o pedeapsă de doi ani şi două luni pentru furt.

El a evadat din sediul Judecătoriei Salonta, unde a fost prezentat ca inculpat într-un alt dosar pentru fapte similare.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea, subcomisarul Adrian Bungău, declara că Palfi Tibor a evadat dislocând grilajul de la geamul toaletei din Judecătoria Salonta.

A fost alarmat personalul unităţii şi s-a constituit o echipă de intervenţie care a început acţiunile de căutare a persoanei evadate. De asemenea, s-a solicitat sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratului Judeţean al Poliţei de Frontieră„, spunea Bungău.