Deţinutul care a evadat în noiembrie de la Penitenciarul Miercurea Ciuc a fost prins

Bărbatul condamnat la 17 ani de închisoare pentru tâlhărie şi care a evadat, în 28 noiembrie, de la gospodăria agrozootehnică a Penitenciarului Miercurea Ciuc, unde era cazat, a fost prins, în noaptea de joi spre vineri, la Zărneşti, transmite Mediafax.

03 ian. 2014, 10:07
Deţinutul care a evadat în noiembrie de la Penitenciarul Miercurea Ciuc a fost prins

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Miercurea Ciuc, subcomisar Adrian Bujac, deţinutul Dorin Rozorea, care în 28 noiembrie a fugit de la gospodăria agrozootehnică a unităţii de detenţie, a fost prins şi reţinut la Zărneşti, de către lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov.

Bărbatul, care a fost prins în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.00, a fost preluat de o echipă a Penitenciarului Miercurea Ciuc şi dus din nou în unitatea de detenţie din Harghita.

Bărbatul, condamnat la 17 ani de închisoare pentru tâlhărie, care îşi executa pedeapsa în Penitenciarul Miercurea Ciuc, a evadat, în 28 noiembrie, de la gospodăria agrozootehnică a unităţii de detenţie, unde era cazat.

Bărbatul are 38 de ani, este din Zărneşti (Braşov) şi executa pedeapsa în regim deschis, aflându-se în penitanciar din anul 2001.

Reprezentanţii penitenciarului afirmau că la gospodăria agrozootehnică de unde a fugit deţinutul sunt cazate persoanele private de libertate clasificate în regim deschis şi care desfăşoară diverse activităţi.