Deţinutul periculos evadat din Dolj a fost prins. Unde se ascundea

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au identificat şi prins, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr, bărbatul, de 36 de ani, din Moțăței, care, la data de 25 noiembrie, a evadat dintr-un penitenciar din Dolj.

RomaniaTV.net
04 dec. 2018, 07:09
Deţinutul periculos evadat din Dolj a fost prins. Unde se ascundea

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitivarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unităţii de parchet competente. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul IPJ, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, l-au identificat şi l-au prins, marţi dimineaţa, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr, pe bărbatul de 36 de ani, din Moţăţei, care a evadat în 25 noiembrie dintr-un penitenciar din Dolj.

La nivelul Poliţiei Judeţene Dolj a fost constituită o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cel în cauză urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Craiova.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitivarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unităţii de parchet competente”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Dolj.

În 25 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 36 de ani, din Moţăţei, a evadat din Penitenciarul Pelendava. El era condamnat la executarea unei pedepse de trei ani închisoare pentru furt calificat.


loading...