Detonare cu probleme la Mediaş. Un turn a distrus mai multe gospodării VIDEO

Autorităţile au vrut să doboare turnul de apă de la o fabrică dezafectată, dar acesta a căzut în direcţia greşită. A distrus gospodăriile, gardurile şi anexele mai multor localnici, iar totul s-a petrecut chiar sub privirile oamenilor. Poliţia municipiului Mediaş face verificări în cazul detonării controlate a turnului de apă.

RomaniaTV.net
02 nov. 2012, 08:00
Detonare cu probleme la Mediaş. Un turn a distrus mai multe gospodării VIDEO

Turnul de apă care urma să fie dezafectat lângă fosta fabrică de geamuri din oraș, trebuia să cadă după detonare, pe un câmp din apropiere. Din nefericire, turnul s-a înclinat în direcția greșită și a căzut peste gardurile câtorva case și peste un atelier în care se afla un bărbat, care a reuşit să se salveze la timp, scrie oradesibiu.ro.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă localnicii ale căror gospodării au fost afectate așteaptă să primească despăgubiri și explicații din partea celor care le-au pus viaţa în pericol.

Poliţia municipiului Mediaş face verificări în cazul detonării controlate a turnului de apă.

„A avut loc demolarea unui turn de apă prin explozie dirijată. Demolarea a fost făcută de către o firmă specializată şi autorizată în acest sens, cu anunţarea prealabilă atât a populaţiei, cât şi a instituţiilor publice din municipiul Mediaş. Precizăm faptul că în urma exploziei dirijate nu au fost înregistrate victime. Poliţia Mediaş face verificări în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt”, se arată în comunicat al Poliţiei.

Potrivit MEDIAFAX, la Poliţia din Mediaş nu au fost depuse sesizări referitoare la producerea de pagube materiale.