DEZASTRU în fotbalul românesc. Doar ŞASE echipe s-au înscris în Liga 2

Fotbalul românesc este tot mai sărac de la un sezon la altul, iar echipele nu au au bani să-şi continue existenţa. Astfel s-a ajuns în situaţia ca în Liga 2 să se înscrie doar şase echipe, dintr-un total de 28, cu mai puţin de o săptămână înainte de expirarea termenului limită de depunere a dosarelor.

14 iul. 2015, 09:16
DEZASTRU în fotbalul românesc. Doar ŞASE echipe s-au înscris în Liga 2

20 iulie este data limită până la care cluburile din Liga 2 îşi pot depune dosarele de înscriere în competiţie, însă până acum doar şase grupări au făcut acest lucru.

Citeşte şi Scene incredibile pe terenul de fotbal. Un arbitru a fost snopit în bătaie la un meci din Cupa României VIDEO

Chiar astăzi am trecut pe la federaţie. Am văzut dosarele echipelor care şi-au manifestat dorinţa de a participa la Liga 2 şi nu sunt decât şase. Dar mai este până pe 20 iulie. Mi-aş dori un campionat cu două serii. Îmi displace ideea că dispar echipe şi eu trăiesc cu speranţa că vor veni toate echipele de Liga 2 care au acest drept„, a declarat, la Sport Total FM, Ştefan Stana, preşedintele de la ACS Berceni.

În condiţiile date, sunt şanse foarte mici să se formeze două serii a câte 14 echipe, aşa cum cere regulamentul de organizare a competiţiei.