Dezastru în Italia. Un frizer a infectat cu coronavirus 40 de clienţi

Un frizer din Italia a infectat cu coronavirus cel puţin 40 de persoane. Acesta nu ştia că are virusul şi a mers la domiciliul clienţilor pentru a-i tunde, potrivit Ilmessaggero.it.

22 mai 2020, 16:46
Dezastru în Italia. Un frizer a infectat cu coronavirus 40 de clienţi

Totul s-a întâmplat în orăşelul Campofranco din Caltanissetta. Anunțul a fost făcut de nimeni altul decât primarul orașului, Rosario Pitanza. Acesta a precizat că toate persoanele care au intrat în contact cu frizerul au fost băgate în carantină imediat ce testele au ieșit pozitive la noul coronavirus.

Italia a fost una dintre cele mai afectate ţări europene de pandemie. Saloanele au fost închise, iar oamenii au preferat să îl cheme acasă pe frizer. Cei mai mulţi nu și-au luat măsurile de protecție necesare, iar rezultatul a fost unul dezastruos! Omul i-a îmbolnăvit pe majoritatea clienților săi fără să își dea seama.

Ramintim că, potrivit Agenției de Protecție Civilă. Italia a înregistrat 156 noi decese de COVID-19 joi, faţă de 161 în ziua precedentă. Bilanţul zilnic de cazuri confirmate a scăzut uşor până la 642, de la 665 miercuri, potrivit Reuters.

Numărul total de decese de la începutul epidemiei și până în acest moment este de 32.486, al treilea cel mai mare din lume după cele din SUA şi Marea Britanie. Numărul total de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19 este de 228.006, al şaselea cel mai mare din lume, după cele din SUA, Rusia, Spania, Marea Britanie şi Brazilia. Joi , 21 mai, în Italia se mai aflau internate la ATI 640 de persoane, faţă de 676 miercuri, menţinând o tendinţă de scădere de lungă durată.

Citeşte şi Jurnalist condamnat la închisoare pentru că a greşit o ştire despre coronavirus