Dezastru într-un supermarket! A spart sute de sticle de băuturi alcoolice de pe rafturi și a aruncat cu ele și în clienți

O femeie a spart sute de sticle de alcool într-un magazin din Marea Britanie. A tras de pe rafturi sticle de vin, bere, băuturi spirtoase de mii de lire sterline și le-a aruncat pe jos.

27 nov. 2020, 16:34
Dezastru într-un supermarket! A spart sute de sticle de băuturi alcoolice de pe rafturi și a aruncat cu ele și în clienți

Dezastru într-un supermarket din UK! Sute de sticle sparte fără motiv

Nu i-a luat mai mult de cinci minute până să facă dezastru în supermarket. După ce a transformat magazinul în haos, a alunecat peste sticle și s-a tăiat la mâna dreaptă.

Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere. În imagini apare o femeie îmbrăcată în hanorac cu glugă care nu s-a oprit până nu a spart mai mult de jumătate din sticlele așezate pe rafturi.

Potrivit unui martor aflat la fața locului, a spart cel puțin 500 de sticle în timpul „dezlănțuirii periculoase”. „E incredibil. Nu am mai văzut niciodată în viața mea așa ceva. Nu a spus un cuvânt și avea o privire pierdută”.

„Un bărbat i-a spus să se calmeze, așa că a aruncat o sticlă de gin care l-a lovit în picior”, a mai povestit martorul, potrivit Mirror.

În cele din urmă, un agent de pază a reușit să o imobilizeze pe femeie și a tras-o afară din magazin.

Ulterior, aceasta a fost arestată de poliție. „Poliția a fost chemată miercuri, în jurul orei 14.30, pentru a raporta un incident la supermarketul Aldi din Fairlands Way, Stevenage”, a spus un purtător de cuvânt al poliției din Hertfordshire.

Citiți și Povestea emoționantă a adolescentei care trebuie să învețe din nou să vorbească și să meargă. „Peste câțiva ani se va bucura din nou de viață”

Citiți și Clipul video care a cucerit internetul! Metoda ingenioasă prin care un Golden Retriever își păcălește stăpânul că nu s-a atins de mâncare


loading...