Dezastru la Kanal D! Serialul românesc cu care sperau să bată Las Fierbinţi este un fiasco total! Rezultate penibile de audienţă! Producţia va fi scoasă din grilă!

Postul de televiziune Kanal D este nevoit să vină cu modificări în grila de week-end, după ce a înregistrat audienţe extrem de slabe în ultimele săptămâni, duminică, în prime-time.

24 mai 2022, 20:50
Dezastru la Kanal D! Serialul românesc cu care sperau să bată Las Fierbinţi este un fiasco total! Rezultate penibile de audienţă! Producţia va fi scoasă din grilă!

Dezastru la Kanal D! „Strada Speranţei”, serialul românesc cu care sperau să bată Las Fierbinţi, rămâne cu o singură difuzare sâmbăta. În locul producţiei realizată de foştii Divertişi, postul grupului turcesc Dogan va difuza duminică emisiunea „Roata norocului”, scrie Paginademedia.

Citeşte şi: Hainele vechi revin la modă, datorită TikTok. Cizmele UGG şi curelele Gucci cu logo-uri mari, în tendineţele lui 2022

Ce emisiuni vor fi difuzate de Kanal D în prime-time din 28 mai, după modificări

Sâmbătă

: Strada Speranţei va avea câte două episoade, începând de la ora 20.00.

Duminică: Roata norocului, de la ora 20.00

Schimbările de grilă au fost realizate după ce, în ultimele săptămâni, Kanal D a avut rezultate extrem de slabe în audienţele din prime-time-ul de duminică. Concret, postul a fost şi poziţia şase în audienţele la nivel naţional.

Duminica trecută, pe intervalul Survivor, Kanal D a fost pe şase la nivel naţional, pe opt, la oraşe, şi pe patru pe publicul comercial.

Potrivit sursei citate, emisiunea Roata Norocului, prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi, a fost în trecut o bună „reţetă” de audienţă pentru Kanal D.

Citeşte şi: De ce a fost poreclit Cristi Borcea „Magdalena” în închisoare: „I-am zis că vreau să fac duș…”


loading...
Partenerii noștri