Dezastru la o fermă din Buzău. Peste 100 de animale, îngropate de vii în zăpadă VIDEO

150 de animale şi-au găsit sfârşitul îngheţate în nămeţi. Dezastrul a avut loc la o fermă din apropierea comunei buzoiene Colibaşi, după ce acoperişul adăpostului s-a prăbuşit din cauza greutăţii zăpezii.

RomaniaTV.net
16 feb. 2012, 12:25
Dezastru la o fermă din Buzău. Peste 100 de animale, îngropate de vii în zăpadă VIDEO

O adevărată tragedie pentru familia care administrează ferma. Aceasta a fost preluată acum nouă ani, iar de atunci, administratorii s-au chinuit să crească valoarea acestei ferme şi să o ducă de la 200 de capete la aproximativ 400.

Aproximativ 150, 200 de oi, vaci şi capre au murit în urma viscolului. Angajaţii fermei au încercat să salveze animalele, mai mult patronul şi-a pus viaţa în pericol atunci când a încercat să intre şi să dezlege vacile ca să le scoată pentru că a simţit că acel adăpost se prăbuşeşte, el însuşi a fost prins sub dărâmături şi a fost internat în spitalul din Râmnicu Sărat.

Pagubele sunt enorme pentru că potrivit proprietarilor, fiecare animal care a murit valora undeva la aproximativ 500 de lei.

Se poate vorbi şi despre o catastrofă ecologică, deoarece atunci când temperatura va creşte, ferma se va transforma într-un focar de infecţie, până când toate cadavrele animalelor vor fi luate. În prezent, ferma este izolată.