Dezastru pe străzile din Capitală. Pietonii fac slalom printre maşini VIDEO

Iarna, iar a reuşit să ne ia prin surprindere, deşi suntem în luna februarie. Situaţia în Capitală este una destul de gravă, pe lângă tramvaie blocate, drumuri închise şi copaci căzuţi, este dezastru şi pe străzi. Pietonii abia reuşesc să meargă, fac slalom printre maşini.

RomaniaTV.net
06 feb. 2020, 07:42
Dezastru pe străzile din Capitală. Pietonii fac slalom printre maşini VIDEO

Chiajna este doar unul dintre exemple, potrivit imaginilor de mai jos, pietonii întâmpină dificultăţi pe străzile pline de noroi. Reporterul Pro TV a postat pe Facebook, imagini care arată dezastrul de pe străzi.

Chiajna 2020! Asa se mobilizeaza primaria cu cel mai mare buget de comuna din Romania! Iar cand nu e zapada, trotuarele sunt pline de noroi!„, a specificat Daniel Nicolăină pe reţelele de socializare.

„Mai e puțin și trece iarna calendaristica”

Prima ninsoare a venit în februarie! Mai e puțin și trece iarna calendaristica. Priviți, dragi bucureșteni, de ce trebuie sa mergeți masiv la vot!
Acum jumătate de ora, pe prelungirea Ghencea din sector 6 se circula așa! E ticălos primarul Gabriel Mutu?! Își bate joc Gabriela Firea de voi?! Amândoi la un loc?! Oricum nu mai contează. AMR 3 luni!„, a scris jurnalistul Dan Bucura pe pagina sa de Facebook.