DEZASTRU pentru Gigi Becali după ce a pierdut MARCA STEAUA. Niciodată în istoria FCSB nu s-a mai întâmplat AŞA CEVA

FCSB riscă să aibă cel mai slab sezon din 2003, de când echipa a fost preluată de Gigi Becali. Doar pe locul patru în play-off, vicecampioana simte cum un nou titlu îi scapă printre degete, dar pericolul e şi mai mare.

03 mart. 2020, 13:51
DEZASTRU pentru Gigi Becali după ce a pierdut MARCA STEAUA. Niciodată în istoria FCSB nu s-a mai întâmplat AŞA CEVA

FCSB riscă în premieră să nu prindă competiţiile europene la finalul acestui sezon. A intrat în play-off de pe locul patru, are o singură victorie în 2020, cea cu 2-1 în faţa ultimei clasate FC Voluntari, iar Gigi Becali pare să-şi piardă răbdarea cu Bogdan Vintilă.

În acest moment, FCSB se află pe locul patru în play-off, după prima etapă, la un punct în spatele lui FC Botoşani (n.r. – locul trei), la trei puncte în spatele Craiovei, care e pe locul secund, şi la şase puncte de liderul CFR Cluj. Dacă va termina sub locul trei în play-off, FCSB riscă să rateze şi locul pentru competiţiile europene, o premieră de când Gigi Becali a preluat clubul, iar situaţia financiară poate deveni una dificilă.

Gigi Becali anunţă sfârşitul FCSB: „Vând ce vând şi îi dau lui Talpan restul”

FCSB mai are şi soluţia câştigării Cupei României pentru a prinde locul de Europa. De asemenea, FCSB poate termina pe locul patru şi să meargă în Europa League doar dacă Craiova va cuceri Cupa României.

FCSB a primit, de-a lungul anilor, zeci de milioane de euro din partea UEFA, în urma prezenţelor în cupele europene, şi ar putea trece prin momente financiare grele începând din sezonul următor, dacă ratează Europa. În acest sezon, CFR Cluj a încasat aproximativ 14 milioane de euro pentru meciurile din preliminariile Champions League, grupele Europa League şi cele două meciuri din 16-imile Europa League, la care se mai adaugă câteva milioane de euro obţinute din vânzarea biletelor.