Gigi Becali anunţă sfârşitul FCSB: „Vând ce vând şi îi dau lui Talpan restul”

Patronul FCSB nu a digerat încă egalul obţinut luni cu penultima clasată, Academica Clinceni, şi anunţă că, dacă echipa nu se va mai auto-finanţa, va vinde tot şi va renunţa.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 16:51
Gigi Becali anunţă sfârşitul FCSB: „Vând ce vând şi îi dau lui Talpan restul”

Gigi Becali este încă supărat pentru semi-eşecul înregistrat de echipa sa pe Arena Naţională, împotriva penultimei clasate, Academia Clinceni, dar nu a mai explodat la adresa jucătorilor, cum era obişnuit, chiar dacă pe unii, de exemplu Coman, i-a înţepat în intervenţiile TV.

În schimb, patronul se arată foarte dezamăgit şi anunţă că se gândeşte serios să renunţe la clubul pe care îl patronează, dacă situaţia în care se află continuă, ceea ce ar duce la o scădere dramatică a cotelor jucătorilor.

Becali a afirmat în repetate rânduri că plănuieşte să-i vândă pe Coman, Moruţan şi Man la sume de peste 20 de milioane, dar aceste transferuri par tot mai departe, în condiţiile în care FCSB pare că s-a abonat la locul secund, iar anul acesta nu a intrat nici în grupele Europa League, o vitrină excelentă pentru jucători.

„Eu nu dau jucători cu 10 milioane de euro acum, peste doi ani trebuie să îmi scot banii, dacă văd că e groasă treaba, vând ce vând, și îi dau lui Talpan restul!”, a afirmat Becali într-o intervenţie telefonică la ProX.

Citeşte şi: Gigi Becali aruncă BOMBA! „Dacă băteam pe Clinceni, ajungeam la DNA!”