DEZASTRUL ÎN IMAGINI: Apartamente făcute scrum, în incendiul de la Confort City VIDEO

Apartamentele de la mansarda complexului rezidenţial Confort City au fost făcute scrum. Imaginile surprinse de România TV arată dezastrul care a rămas în urma incendiului izbucnit marţi.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 08:17

Locatarii cu apartamentele distruse de flăcări în complexul rezidenţial Confort City au fost cazaţi noaptea trecută la un hotel din Bucureşti. Celorlalţi, dezvoltatorul a decis să le pună la dispoziţie apartamente libere din complex.

Locuitorii afectaţi de incendiu sunt indignaţi de cele întâmplate. Unul dintre ei a declarat pentru România TV: „Au fost nişte greşe una după alta, în tot ce s-a întâmplat aici. Stau de un an şi jumătate aici şi mereu noi, cei de aici, am avut probleme cu lumina. Pe fiecare etaj e hidrofor, dar pompierii nu le-au putut întrebuinţa, fiindcă nefiind lumină n-au funcţionat. Pompierii au venit foarte târziu, nepregătiţi, depăşiţi complet de situaţie. Era nevoie de la început de macarale, ele au venit foarte târziu. Blocurile sunt făcute foarte prost, mai ales ultimele etaje„.

Incendiul de la complexul rezidenţial Confort City s-a propagat foarte repede, de la mansardă, şi au fost afectate toate scările blocului, la nivelul etajelor 10 şi 11. Acest incendiu a determinat autorităţile să emită cod roşu la pompieri, ceea ce înseamnă aducerea întregului personal la serviciu.

Au fost stabilite deja şi primele ipoteze ale incendiului izbucnit în această după-amiază la complexul rezidenţial Confort City, din Capitală. Se pare că focul a fost provocat de un scurtcircuit produs la un aparat de aer condiţionat, potrivit România TV.