DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Klaus Iohannis nu va participa la confruntarea de la Antena 3

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Klaus Iohannis nu va participa la dezbaterea programată, joi seară, la Antena 3, cu contracandidatul său, Victor Ponta. Este a patra dezbatere organizată înainte de turul al doilea al alegerilor, iar prezidenţiabilul ACL a fost prezent la două dintre ele. 

13 nov. 2014, 08:30
DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Klaus Iohannis nu va participa la confruntarea de la Antena 3

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Candidatul ACL la Prezidenţiale, Klaus Iohannis, nu se va prezenta, cel mai probabil, în platoul Antena 3 pentru o nouă dezbatere electorală cu Victor Ponta, a anunţat âncă de miercuri seara, după dezbaterea de la B1 TV, purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu. 

„Nu cred că va participa la Antena 3 şi cred că este suficient pentru că modul în care s-au stabilit cele patru dezbateri a fost mai mult impus”, a declarat Săftoiu.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Cei doi finalişti s-au confruntat din nou. Vezi cine a fost mai incisiv

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Purtătorul de cuvânt al PDL spune, totodată, că nu a înţeles nici până acum modul în care s-au făcut negocierile şi felul în care au fost alese cele patru televiziuni, respectiv RTV, Realitatea, B1, Antena 3, şi spune că argumentul pe care l-a primit, acela că ele au fost primele care au făcut invitaţiile, este „cel puţin pueril”.

„Domnul Iohannis a participat astăzi, a participat ieri, aşa cum a impus staff-ul de campanie”, a mai adăugat Săftoiu. „Sper să fie ultima campanie în care finala se tratează în modul acesta”, a mai menţionat ea.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, şi candidatul PSD, Victor Ponta, au participat miercuri seară la a doua dezbatere electorală televizată. Ponta este aşteptat, joi, să meargă în platourile Antena 3.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Victor Ponta câştigă şi a doua confruntare – SONDAJ