Dezmăţ la Exatlon! Nu au mai ţinut cont de camerele de supraveghere şi au dat frâu sentimentelor. Imagini intime cu doi concurenţi

Petrecerea dată cu ocazia Învierii Domnului i-a făcut pe unii dintre concurenții de la „Exatlon" să își arate simpatia pentru fetele aflate în competiție. 

RomaniaTV.net
10 apr. 2018, 14:29
Dezmăţ la Exatlon! Nu au mai ţinut cont de camerele de supraveghere şi au dat frâu sentimentelor. Imagini intime cu doi concurenţi

Geanina Stană și Ștefan din echipa „Războinicii” au fost surprinși în timp ce au făcut unele gesturi foarte apropiate. Concurentul de la „Exatlon” a zâmbit cu subînțeles, după ce alți participanți au fredonat: „Să se pupe mirii”.

Geanina Stană, cea mai nouă membră a echipei „Faimoșii”, e îndrăgostită de unul dintre sexy-adversarii săi. Cel puțin așa susțin colegii săi, Vladimir Drăghia și Cătălin Cazacu care au dat-o de gol și au spus despre aceasta că: „E disperată după el”.

După petrecere, a doua zi colegii de echipă ai Geaninei Stana au glumit pe seama acestei apropieri. Mai mult, la un moment dat au cantat chiar „Sa se pupe mirii”. În fața acestor clipe, Ștefan de la „Războinicii” a zâmbit și i-a lăsat pe toți să creadă exact ceea ce vor.

Întrebat dacă e ceva între el și Geanina Stană, el a răspuns ușor debusolat: „Da, e adevarat. Aprob…”. Ulterior, stânjenit, Ștefan de la „Războinicii” a declarat că răspunsese, de fapt, la altă întrebare și nu la cea care făcea referire la Geanina Stană.