Deznodământ tragic în cazul românului Dorel, presupus dispărut în Italia. Acesta a suferit un accident mortal, iar corpul său va fi repatriat

Dorel Văduva, un român în vârstă de 44 de ani, a fost considerat dispărut din data de 31 ianuarie, de când familia sa nu a mai primit nicio veste din partea lui, dar deznodămâtul poveştii este cel mai grav dintre cele posibile.

22 feb. 2024, 17:45
Deznodământ tragic în cazul românului Dorel, presupus dispărut în Italia. Acesta a suferit un accident mortal, iar corpul său va fi repatriat

Dorel Văduva a fost văzut ultima dată pe 31 ianuarie în Loreto Aprutino. Dispariția sa a stârnit îngrijorare printre cei dragi, mai ales că telefonul său fusese închis sau descărcat atunci când mama lui a încercat să îl sune seara. Familia nu și-a putut explica dispariția sa. Dorel era singur, însă de mama sa era foarte apropiat. El are, de asemenea, o fiică care nu locuiește cu el, ci cu fosta sa soție, de care era separat.

Familia a alertat imediat autoritățile, iar căutările au început imediat, inclusiv cu utilizarea elicopterului, însă fără succes, în primă instanță.

Românul lucra ca muncitor la o firmă din Loreto și locuia în Passo Cordone, potrivit Stiridiaspora. Înainte de dispariție, Dorel Văduva planificase o întâlnire cu un prieten din Pescara. El i-ar fi spus acestuia că urma să se întoarcă în țară pentru a lucra cu un văr care are o firmă de eliminare a materialelor feroase. Au convenit că înainte de a pleca se vor întâlni din nou pentru a-și lua rămas bun.

Însă, din păcate, aceste planuri nu s-au mai concretizat. Autoritățile au demarat căutări extinse, încercând să strângă orice informație care ar putea duce la găsirea lui.

Citeşte şi: Primă de aproape 70.000 de euro pentru infirmiere dacă rămân în sistemul public de sănătate

Ulterior, s-a aflat că Dorel Văduva fusese implicat într-un tragic accident, iar mașina sa distrusă a fost găsită în urma unei alerte date de un cetățean care tăia lemne în apropiere. Așadar, misterul dispariției lui Dorel a fost elucidat, însă tristețea nu a făcut decât să se adâncească. În interiorul mașinii a fost descoperit trupul neînsuflețit al lui Dorel.

Dorel Vaduva

Bărbatul a fost găsit în autoturismul Audi, aceeași mașină cu care se presupune că bărbatul de 44 de ani ar fi plecat de acasă, nu departe de locul în care a fost văzut ultima dată. Primarul din Loreto, Renato Mariotti, a confirmat tragedia.

Bărbatul a fost victima unui accident. Mașina a ieșit de pe șosea și a căzut într-o prăpastie, într-o zonă greu accesibilă. Căutările bărbatului, care au început imediat după ce familia sa a depus o plângere, au continuat timp de mai multe zile, dar nu au dat niciun rezultat. Se pare că autoturismul său a alunecat peste 200 de metri într-o râpă, pe sensul opun de mers, ajungând într-o zonă cu vegetație bogată, unde a fost depistată cu greu. Sâmbătă după amiază mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului pentru a recupera cadavrul și mașina.

Săptămâna aceasta, trupul său neînsuflețit a ajuns înapoi în România, pentru înmormânare. După efectuarea autopsiei, trupul neînsuflețit al lui Dorel Vaduva, în vârstă de 44 de ani, a fost restituit familiei sale ieri. Autopsia a confirmat că bărbatul și-a găsit sfârșitul în momentul producerii accidentului, potrivit Il Centro.

Citeşte şi: Fiul unui om de afaceri din Brăila, prins drogat la volan. În mașină avea 400.000 euro și 4 kg de aur