Deznodământ tragic la Tarniţa. Cele trei cadavre au fost găsite la 25 de metri sub apă

Bărbatul şi cei doi copii dispăruţi luni în zona lacului Tarniţa, de lângă Cluj, au fost găsiţi de scafandri în apă, vineri după-amiază. Fetiţa era legată cu un cablu de tatăl său.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 14:23
Deznodământ tragic la Tarniţa. Cele trei cadavre au fost găsite la 25 de metri sub apă

Cei doi copii dispăruţi de luni în zona lacului Tarniţa, de lângă Cluj, împreună cu tatăl lor, au fost găsiţi înecaţi, vineri după-amiază, de o echipă de scafandri profesionişti.

Trupurile fetiţei de 3 ani, al băiatului de 15 ani şi al tatălui lor au fost găsite după trei ore de căutări, la 25 de metri adâncime şi aduse la mal de o echipă de opt scafandri profesionişti, specializaţi în căutări la mare adâncime, s-a deplasat de la Constanţa la Cluj pentru a ajuta la căutarea celor trei trupuri.

Ei au scanat cu sonare şi o cameră de luat vederi o zonă indicată de poliţişti, în care în zilele trecute s-au putut observa urme de paşi pe gheaţă. Dorel Onaca patronul firmei de scafandri din Constanţa, a declarat, la România TV, că trupul fetiţei era legat de cel al tatălui, iar cadavrul băiatului a fost găsit la o distanţă de 3-4 metri, spre sud.

Bărbatul şi cei doi copii ai săi, proveniţi din două relaţii diferite, erau daţi dispăruţi de luni după-amiază.

Chestorul Ioan Păcurar a confirmat faptul că cele trei cadavre au fost găsite exact în zona unde se presupune că s-au scufundat în apă. „Urmează să vedem dacă putem să scoatem astăzi trupurile celor trei. Scafandrii sunt cei care vor decide acest lucru”, a declarat, pentru Citynews, şeful IPJ Cluj.