DEZVĂLUIRE BOMBĂ. Brigitte Năstase, mărturisiri halucinante. „Ilie m-a ÎNŞELAT, s-a îndrăgostit de alta”

Brigitte si Ilie Nastase formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, insa, relatia lor nu a fost una tocmai lipsita de probleme. Sotia fostului tenismen a facut declaratii bomba pentru revista Spy.

29 apr. 2015, 07:56
DEZVĂLUIRE BOMBĂ. Brigitte Năstase, mărturisiri halucinante. „Ilie m-a ÎNŞELAT, s-a îndrăgostit de alta”

Brigitte nu a avut o viata tocmai usoara inainte sa il cunoasca pe Ilie Nastase, scrie cancan.ro. Dupa ce la 25 de ani a ramas vaduva cu un copil, in varsta de 2 ani, a stat apoi in inchisoare, timp de un an si jumatate fiind acuzată că a ordonat sechestrarea şi tâlhărirea administratorului clubului pe care ea îl deţinea. Totul s-a schimbat insa, atunci cand fostul tenismen a intrat in viata ei.

Citeşte şi Soţia lui Ilie Năstase a făcut furori la Shanghai. Cum a apărut pe covorul roşu FOTO

Intr-un moment de sinceritate, bruneta a facut marturisiri picante din timpul casatoriei cu Ilie Nastase. Sotul ei a inselat-o chiar inainte de nunta, insa, Brigitte a trecut peste acest eveniment neplacut.

„Am avut probleme cu Ilie, s-a îndrăgostit de alta după ce ne-am căsătorit civil. Avea pe una, nu ştiu cine era. Am aflat cu 2 – 3 zile înainte de nuntă. Am fost distrusă, nu aveam nici un chef, eu râdeam la televizor dar îmi venea să mă zgârii pe ochi, să îmi scot inima din piept. Am fost necăjită tare, necăjită… mi-a fost greuuu, se purta și mai urât cu mine. Ajunsesem să îmi iau fustă din aia mini vara, decolteuri ca să nu se mai uite la alta, că el așa e, îi place să se uite la fete. Ăsta e el… Eu m-am prins că, dacă îmi puneam fuste din alea scurte, nu se mai uita la altele, stătea să mă păzească pe mine. Crezi că eu îmi făceam altfel operația la față? De asta mi-am făcut-o.. Atunci nu am mai vrut să lucrez la baza sportivă, mi-am dat seama că eu mă distrug și el se plimbă cu altele și eu sunt doar o tipă care muncește. Mi-am dat seama că trebuie să fac mai mult pentru mine. Păi, ce faci, tu pui faianță și gresie și te chinui și el își ia altă nevastă? Am zis, cu limită, stai un pic. Mi-am luat antrenor personal, mi-am făcut operația la față, pe care nu o făceam în mod normal. Acum nu mai este situația asta”, a declarat Brigitte. 

Citeşte şi ILIE NĂSTASE: Ce spunea în 2012 despre PATRIOTISM şi cum a atacat-o ACUM pe SIMONA HALEP