Dezvăluire bombă din rechizitoriu! Ce are tatuat Gheorghe Dincă pe organul genital

Publicat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 20:56 // Actualizat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 22:03 // Sursa: romaniatv.net

Detalii uluitoare ies la iveală din rechizitoriul lui Gheorghe Dincă, referitor la cazul Caracal. Monstrul este catalogat ca un prădător sexual unic la 66 de ani, iar în urmă cu puțin timp s-a aflat ce are scris pe organul genital.

Dezvălurile procurorilor sunt incredibile. Potrivit România TV, care a obţinut rechizitoriul în cazul lui Gheorghe Dincă, are scris cuvântul "LUX" pe organul său genital. Potrivit anchetatorilor, Dincă era obsedat de propria virilitate și de sexul oral. Pentru monstrul de la Caracal, femeia reprezenta doar un obiect folosit în satisfacerea nevoilor. "Sexul reprezintă o preocupare dominantă în viață susnumitului, relatând multiple episoade în care a apelat la servicii de prostituție, sau la partenere sexuale contra anumitor servicii, și chiar la relații extraconjugale" se arată în rechizitoriu. Mai mult, monstrul de la Caracal avea și un tatuaj în susținerea acestei idei. Gheorghe Dincă și-a tatuat în tinerețe pe penis cuvântul LUX, tatuaj descoperit la prima examinare fizic efectuată la serviciul de medicină legală Olt.

RECHIZITORIU CARACAL: Racola femei prin anunţuri matrimoniale

"Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte”, a scris Gheorghe Dincă în afișele pe care le-ar fi distribuit în Caracal. În același anunț, cel suspectat că a ucis cu sânge rece, le pune femeilor interesate încă o condiție: "doresc să îmi petrec restul vieții lângă o gospodină".

Cel mai de temut criminal al ultimilor ani, Gheorghe Dincă, racola femei prin anunțuri matrimoniale. Înainte să le răpească pe Luiza și pe Alexandra, a lipit prin Caracal anunțuri în care se recomandă ca om serios, aflat în căutarea femeii care să-i fie alături până la sfârșitul vieții. Anchetatorii au găsit afișele printre mormanele de gunoaie din casă.

La nivelul anului 2019, la adresa din municipiul Caracal, locuia singur inculpatul DINCĂ GHEORGHE, pensionar, în vârstă de 66 de ani, descris de cunoscuți ca fiind un om retras până la izolare, care a muncit o perioadă în propriul atelier auto deschis chiar la această adresă, iar ulterior muncise în străinătate din anul 2002, în Vicenza – Italia. Tot el facilitase și membrilor familiei sale, respectiv soție și cei patru copii, plecarea în aceeași țară și găsirea de locuri de muncă în aceeași țară, arată procurorii în rechizitoriul în urma căruia Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată.

După încetarea contractului de muncă în Italia, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a revenit în țară și a locuit singur la adresa respectivă (casa părinților săi) și se ocupa în principal cu colectarea, prelucrarea și vânzarea de materiale feroase și neferoase, reparații și vânzare de piese auto, pe care le comercializa în târgurile de vechituri de pe raza județelor Olt și Dolj. Relația cu copiii și nepoții săi nu se menține apropiată, iar soția îl vizita sporadic, circa o lună pe an, doar în concediu, de cele mai multe ori în preajma sărbătorilor, însă îi trimitea bani regulat pentru întreținere.

Citește AICI mai multe detalii

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazul Caracal Gheorghe Dinca Luiza Melencu rechizitoriu Caracal tatuaj Dinca
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 ian 17:47
Răspunde | Votează email -1 email
Contra
O bataita buna nu-i strica?
Hai sa zic ca nu e etic. Dar de ce nu ar fi etic serul adevarului sau hipnoza?
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H