Dezvăluire incredibilă a unei asistente din SUA. Coronavirusul ar putea avea un NOU simptom

O asistentă din Statele Unite ale Americii, țara în care în ultimele zile numărul de cazuri a cunoscut o evoluție rapidă, anunță un alt posibil simptom care poate indica prezența coronavirusului în corpul uman.

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 09:32
Dezvăluire incredibilă a unei asistente din SUA. Coronavirusul ar putea avea un NOU simptom

Până în prezent cele două simptome majore care s-au întâlnit la persoanele infectate cu COVID-19 erau febră și tuse uscată. Însă, acum se pare că se poate adăuga și un al treilea simptom, descoperit de cadrele medicale din SUA.

Chelsey Earnest, o asistentă medicală care lucrează la un spital din statul Washington, a dezvăluit un aspect observat la mulţi pacienţi contagiaţi cu COVID 19.

Au ochii roşii în exterior, ca la conjuctivită. Cel mai important semn este că cei afectați au, cum ar fi … ochi alergici. Partea albă a ochiului nu este roșie. Este ca și cum ar avea o umbră roșie a ochilor la exteriorul ochilor.” , a explicat aceasta. 

Mai mult decât atât, conform acesteia, unul dintre pacienții pe care i-a avut în grijă, dar care a decedat, a prezentat doar acest simptom, al dezvoltării de conjuctivită, din cauza infecției. 

Academia Americană de Oftalmologie a trimis duminică seara o alertă membrilor săi cu privire la faptul că există rapoarte conform cărora Covid-19 poate duce la conjunctivită. Acesta a avertizat oftalmologii să-și protejeze gura, nasul și ochii când văd pacienți care ar putea fi infectați.

Sfaturile preţioase ale medicului Virgil Musta. Cum eviţi contaminarea prin haine sau pantofi 

Medicul Virgil Musta, şeful secţiei de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, unde au fost vindecaţi până în acest moment cei mai mulţi pacienţi infectaţi cu coronavirus, a realizat o listă cu măsuri pe care le poate lua fiecare cetăţean pentru a evita contaminarea.