Dezvăluire-ȘOC făcută de un angajat de la Ferma Dacilor: „A fost substanță inflamabilă. Ardea piatra”

Scandalul legat de tragedia de la Ferma Dacilor este departe de a se încheia. Noi dezzvăluiri șoc au fost făcute de un angajat din complex.

21 ian. 2024, 12:48
Dezvăluire-ȘOC făcută de un angajat de la Ferma Dacilor: „A fost substanță inflamabilă. Ardea piatra”
Dezvăluire-ȘOC făcută de un angajat de la Ferma Dacilor: „A fost substanță inflamabilă. Ardea piatra”

Un lucrător de la Ferma Dacilor a decis să împărtășească informații, dezvăluind într-un interviu că există suspiciuni cu privire la existența unei substanțe inflamabile pe clădirea care a fost cuprinsă de flăcări în a doua zi de Crăciun.

Citește și: EXCLUSIV România TV a descoperit dovezile care arată clar că incendiul de la Ferma Dacilor a fost provocat de o „mână criminală” VIDEO

Angajatul respectiv a relatat evenimentele petrecute în ziua incendiului, menționând că proprietarul, Cornel Dinicu, se afla într-o stare deplorabilă, dat fiind că disperarea a atins cote maxime în noaptea tragediei. Acesta ar fi încercat  să ajute echipajele de pompieri care au intervenit la Ferma Dacilor.

„Era disperat. Încerca să stingă focul cu un furtun. Fiul cel mare a luat masca de gaze. A încercat și alături de pompieri. Eu l-am văzut lângă pompieri, până când l-au luat și i-au zis „oprește-te că nu mai ai ce sa faci”. Toată instalația fermei a fost făcută de niște electricieni profesioniști. Incendiul a pornit pe o suprafață destul de mare, nu cu un focar și apoi s-a extins. Nu am niciun dubiu că s-a folosit o substanță inflamabilă. A fost o substanță inflamabilă puternică. Ardea piatra”, a mărturisit Iulian pentru Antena 3.

El a spus că crede că în spatele acestui incendiu ar fi fost atragerea cuiva într-un scandal.

„Credința mea e că cu necazul ăsta s-a încercat atragerea cuiva într-un scandal. Unei persoane care lucrează în armată”, a mai spus Iulian.

Citește și: Primarul de la Gura Vadului, dus cu mandat la audieri pentru incendiul de la Ferma Dacilor