Dezvăluire ŞOC. Gigi Becali A SABOTAT echipa naţională cu acceptul şefilor FRF

Florin Prunea a facut mai multe declarații dure pentru Dolce Sport după dezastrul de la Campionatul European, unde naționala României a terminat grupa A pe ultimul loc, cu un punct în trei partide, golaveraj negativ (2-4) și niciun gol marcat din acțiune.

21 iun. 2016, 10:57
Dezvăluire ŞOC. Gigi Becali A SABOTAT echipa naţională cu acceptul şefilor FRF

Florin Prunea susţine că şefii FRF sunt principalii vinovaţi.

„Faliment total, falimentul conducerii FRF. Cauze? Turneul de 265.000 de iarna, rezultatele se vad acum, bani aruncati aiurea. Meciuri amicale cu Togo, Mogo, Zimbru Chisinau. Oameni care nu se pricep la fotbal si care trebuie sa dea explicatii pentru halul in care a ajuns fotbalul romanesc.

Răzvan Burleanu, şeful FRF, GEST SCANDALOS după eliminarea României la EURO 2016

Daca eram in locul lui Nea Puiu, imi dadeam demisia dupa ce am fost umilit in turneul din iarna. Atunci trebuia sa plece si pleca avand capul sus. Cand a fost umilit, cand a fost lasat singur, cand conducatorii Federatiei vorbeau pe la spatele lui cu patronul Stelei si ii spuneau ca jucatorii nu au ce sa pateasca daca nu vin la echipa nationala.

Nu avem nevoie de oameni politici in fotbal, ci de oameni care se pricep la fotbal. Care sa faca politica fotbalului, nu politica lor”, a spus Prunea pentru Dolce Sport.