Dezvăluire şoc în showbiz! A fost înşelată de soţ în propria casă. „Am şi luat masa împreună, în trei”

O artistă de muzică populară a făcut o dezvăluire şoc şi anume că a fost înşelată de soţ în propria casă. Vedeta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia ei, a acceptat foarte multe din partea soţului şi nu a vrut să îl părăsească niciodată.

06 mart. 2021, 16:34
Dezvăluire şoc în showbiz! A fost înşelată de soţ în propria casă. „Am şi luat masa împreună, în trei”
Nineta Popa a fost înşelată de soţ în propria casă.

A fost înşelată de soţ în propria casă.  Nineta Popa, căci despre ea este vorba,a vorbit public despre perioadele grele din viaţa ei, peste care a reuşit să treacă, dar nu a fost uşor.

Citeşte şi: Soţul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct. Cântăreaţa de muzică populară a rămas cu un băieţel

Nu dormim împreună, ne întâlnim pe hol, zice că mă mișc prea mult în pat noaptea și nu poate dormi de mine. De vreo șapte, opt ani dormim separat, el doarme mai mult. A fost mare fustangiu, dar acum s-a mai liniștit.

Am suferit, dar faptul că a și plecat cu o anumită femeie, se știe, dar socrul meu îmi spunea să nu plec de acasă, că eu am făcut-o.

Așa că n-am plecat, iar el s-a întors acasă. Avea de gând să se despartă de mine, doar că nu băgase divorț. Își luaseră apartament prin Cluj, dar tot acasă a venit. Până la urmă, ea a rămas în apartament și i-a dat lui niște bani”, a spus Nineta Popa.

A fost înşelată de soţ în propria casă

Artista

a mai dezvăluit că a primit-o în propria casă pe amanta soţului, a stat cu ea la masă, încercând să o convingă să îl părăsească pe bărbat. Într-un final, soţul s-a întors acasă, alături de familie.

Ba chiar, pe ea am și primit-o acasă, am luat masa împreună. Eu nu i-am zis nimic, decât să-mi lase bărbatul în pace, că avea și ea bărbat și copil.

Dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic, dacă îl înșelam eu, el nu tolera, dar acum suntem bine, dacă se mai întâmpla, acum nu mai eram împreună”, a mai spus Nineta Popa în cadrul emisiunii „Acces Direct”.