Dezvăluire-şoc în showbiz! Zenga, înşelat de Raluca chiar înainte de nuntă? S-a aflat cine ar fi fost amantul

Walter Zenga a anunţat divorţul de Raluca, după 15 ani de căsătorie. Cristian Rizea, deputatul fugar care tocmai a fost reţinut la Chişinău, susţine că italianul ar fi fost înșelat de fosta dsa soţie chiar înainte de nuntă!

04 nov. 2020, 06:21
Dezvăluire-şoc în showbiz! Zenga, înşelat de Raluca chiar înainte de nuntă? S-a aflat cine ar fi fost amantul

Cristian Rizea, condamnat la închisoare pentru fapte de corupție, susţine că are date sigure din care ar reieși infidelitatea româncei.

Raluca l-a uitat de tot pe Walter Zenga. Petrecere cu tort şi şampanie după despărţire

„Zilele astea s-a vorbit în zona de show-biz că Walter Zenga a divortat de Raluca. In anul când s-au casatorit, 2003 sau 2004, Raluca il insela pe Zenga inainte de a se casatori, ea fiind cu Cristi, unul dintre patronii de la White Horse, celebrul restaurant din Dorobanti”, a declarat Cristian Rizea la Realitatea TV.

Walter Zenga, 60 de ani, a confirmat informaţiile că el şi Raluca, 38 de ani, au decis să divorţeze. Fostul mare portar, printre altele, a anunțat depunerea actelor de separare la Dubai, acolo unde își au reşedinţa.

AVEREA COLOSALĂ pe care Raluca şi Walter Zenga trebuie să o împartă la DIVORŢ

Cristian Rizea are probleme mari după ce președintele Republicii Moldova i-a retras cetățenia. Fostul deputat a fost reţinut şi va fi extrădat în România. Cristian Rizea a fost condamnat definitiv în 2019 la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență, spălare de bani, precum și pentru influențarea declarațiilor.