Dezvăluire şocantă în dosarul poliţistului care a ucis-o pe Raisa şi a accidentat-o pe prietena ei. De ce nu a fost audiat agentul până acum

Poliţistul care a lovit două fete pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei este urmărit penal pentru ucidere din culpă şi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Deşi procurorii au stabilit că agentul nu se afla în misiune în momentul accidentului şi conducea cu viteză peste limita legală, poliţistul nu a dat declaraţii, până în prezent, în faţa anchetatorilor.

19 ian. 2022, 17:08
Dezvăluire şocantă în dosarul poliţistului care a ucis-o pe Raisa şi a accidentat-o pe prietena ei. De ce nu a fost audiat agentul până acum

Poliţistul care a provocat accidentul din Sectorul 1, în urma căruia o fetiţă a murit şi o alta a fost rănită grav, nu a dat declaraţii, până în prezent, în faţa anchetatorilor, invocând starea emoţională în care se află. Anchetatorii au încercat de două ori audierea agentului de Poliţie, dar nu s-a reuşit acest lucru. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Adrian Cuculis, cel care reprezintă familia Raisei, fata ucisă de poliţist în accident, pentru news.ro.

Între timp, anchetatorii continuă cercetările în dosar pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor citate de România TV, există suspiciunea că în momentul accidentului poliţistul se uita la telefon în loc să fie atent la drum. De aceea, procurorii au cerut imagini de pe întreg traseul parcurs de agent.

Citeşte şi: Titi Aur, despre poliţistul care a ucis o fetiță şi a accidentat alta: Nici n-a realizat că a lovit două persoane! Era ABSENT!

În timpul apelului la 112, poliţistul vorbeşte despre o singură victimă. Pe prietena Raisei nici nu a realizat că a lovit-o.

Pe lângă faptul că nu a dat declaraţii, poliţistul de la Secţia 5 care a provocat accidentul din strada Laminorului şi-a luat concediu de odihnă. Şefii lui i-au interzis să mai iasă pe teren şi a fost transferat la Arhivă, doar că nici aici nu a rezistat.

Citeşte şi: Șeful Poliției Capitalei, noi lămuriri despre poliţistul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni: „Nu s-a încercat nicio secundă muşamalizarea cazului. Şoferul nu are nicio justificare pentru graba cu care se deplasa”