Titi Aur, despre poliţistul care a ucis o fetiță şi a accidentat alta: Nici n-a realizat că a lovit două persoane! Era ABSENT!

Titi Aur, expert în conducere defensivă, a vorbit despre accidentul provocat de un poliţist al Secţiei 5 din Bucureşti pe o stradă din Sectorul 1, în urma căruia o fată a murit şi alta este grav rănită.
Alina Costache
18 ian. 2022, 11:52
Titi Aur, despre poliţistul care a ucis o fetiță şi a accidentat alta: Nici n-a realizat că a lovit două persoane! Era ABSENT!

Titi Aur este de părere că poliţistul care a provocat accidentul în care a murit Raisa, iar prietena ei a fost grav rănită, a fost distras la volan.

„Acest polițist, când a făcut accidentul, era în timpul unor distrageri. Distragerile pot fi așa: vorbit la telefon, o discuție aprinsă, casetofonul sau pur și simplu un gând profund. Aceste lucruri se întâmplă pentru că cel de la volan consideră în primul rând că lui nu i se poate întâmpla. Un curs de conducere defensivă făcut corect, făcut adevărat, după o programă corectă, are mai multe roluri. Unul din rolurile cursului este upgradarea, aducerea conducătorului la zi, atât din punct de vedere legislativ, cât și din punct de vedere tehnic, cu evoluțiile tehnice, pentru că mașinile evoluează.

Citeşte şi: Tatăl Raisei, fetiţa omorâtă de poliţist pe trecerea de pietoni, rupe tăcerea. „A dat în copilul meu cu piciorul ca într-un câine”

Un al doilea scop este acel rol de protecție a muncii. În toate meseriile se învață cum să faci ca să nu faci accident, și când vorbim de condusul mașinii trebuie să învățăm anumite lucruri sau să ni se aducă aminte anumite lucruri”, a declarat Titi Aur, în direct la B1 TV.

Citeşte şi: Scrisoare emoţionantă a unei adolescente după moartea Raisei, fata ucisă de un poliţist pe o trecere de pietoni din Bucureşti: „Îmi doresc să mă călăuzeşti pe mine şi pe toţi pe care îi iubeşti să facă tot ce e bine”

Întrebat dacă putea fi evitat accidentul, Titi Aur a spus că doar ancheta va stabili acest lucru.

„Din punct de vedere conducere defensivă, acest polițist, când a făcut accidentul, era în timpul unor distrageri. Distragerile pot fi așa, vorbit la telefon, o discuție aprinsă, casetofonul sau pur și simplu un gând profund, adică mergi pe stradă și te gândești la o problemă de sănătate, de dragoste, habar n-am, o problemă cu copiii la școală, nu ești prezent acolo. Părerea mea e că el nu era prezent acolo, pentru că a frânat după impact.

Mai mult, nici n-a realizat că a lovit două persoane. A văzut doar efectul, acea fetiță, din păcate, care era și decedată, Dumnezeu s-o odihnească, și reacțiile lui au fost niște instincte de fapt. Era în panică, practic a fost absent. Dacă era prezent, cel puțin ar fi frânat. Viteza nu este de 50 km/h, în zona trecerii de pietoni viteza este de 30 km/h”, a mai spus Titi Aur.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!