DEZVĂLUIRE. Soţia criminalului de la Perla se iubea cu fratele casierei de la coafor

Soţia criminalului de la Perla, Florina Vlădan, ar fi avut o relaţie cu fratele casierei de la coafor, care a fost şi ea ucisă în timpul atacului de luni. Asta reiese din declaraţiile celor care lucrau la coafor cu soţia criminalului.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 15:25
DEZVĂLUIRE. Soţia criminalului de la Perla se iubea cu fratele casierei de la coafor

Din acest motiv, Gheorghe Vlădan ar fi intrat într-un conflict cu casiera, care era şi prietena cea mai bună a soţiei sale.

Se pare că, după ce femeia a plecat de acasă, în urmă cu cinci luni, s-a îndrăgostit şi a intrat într-o relaţie cu fratele casierei. Florina Vlădan a cerut divorţul, însă soţul său nu voia să i-l acorde. Primul termen în divorţul celor doi soţi trebuia să aibă loc pe 7 martie.

Concluziile provizorii ale autopsiilor relevă faptul că cele două victime, soţia lui Gheorghe Vlădan şi casiera coaforului, au decedat ca urmare a plăgilor produse prin împuşcare.

„În urma efectuării necropsiei celor două cadavre de sex feminin a rezultat faptul că asupra soţiei a fost tras un singur foc, producându-i leziuni în zona toracică, iar asupra celeilalte victime de sex feminin, identificate în persoana casierei coaforului, au fost trase trei focuri de armă”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.