Dezvăluirea unui CELEBRU star rock: La 50 de ani după ce am dat-o spre ADOPŢIE mi-a spus TATĂ

Faimosul star britanic, Rod Stewart, a făcut o dezvăluire uimitoare presei. După ce şi-a dat spre adopţie primul său copil, în urmă cu 50 de ani, el l-a regăsit. Se pare că bebeluşul a fost dat spre adopţie deoarece atât rod, cât şi prietena lui nu aveau posibilitatea de a creşte un copil. Rod avea doar 18 ani şi era un vocalist necunoscut în acel moment.

21 mart. 2013, 16:02

Cu toate că a dat spre adopţie copilul, în prezent, Rod Stewart se simte mai aproape decât niciodată de femeia în vârstă de 50 de ani care îi este fiică. La 68 de ani, artistul povesteşte că a avut o relaţie cu Sue Boffey, prima femeia din viaţa lui. Ea a rămas însărcinată şi cei doi au fost nevoiţi să dea copilul spre adopţie, în anul 1963, potrivit Mirror.

Citeşte şi Rod Stewart refuză să-şi arate vârsta. Cum arată cântăreţul la 68 de ani

Sarah a luat legătura cu veteranul rocker, în anul 2008, după ce mama ei adoptivă a murit și casa în care locuia a fost mistuită de flăcări. La promovarea ultimului său album, după 22 de ani, Rod a povestit cum a dedicat melodia Brighton Beach fiicei lui şi lui Sue, marea lui dragoste, cu toate că a fost căsătorit de trei ori.

Citeşte şi Rod Stewart va calatori pe noul Titanic

„Este despre o fată reală care mi-a frânt inima, prima mea dragoste, numele ei era Sue Boffey şi a fost mama primului meu copi, care a fost dat spre adopţie, deoarece nu îl puteam creşte. Doar ce am început să ne spunem tată şi fiică, ceea ce este greu, deoarece nu i-am schimbat scutecele şi nu am dus-o la şcoală”, a spus artistul.

Citeşte şi Rod Stewart a început să plângă în public FOTO

Rod a trecut peste acest moment din trecut, având alţi şapte copii, cu patru femei diferite. De-a lungul timpului el a recunoscut că s-a culcat cu mii de femei şi a luat cocaină, iar acum este fericit, după căsătoria cu a treia lui soţie, Penny Lancaster. La 68 de ani, vedeta rock spune că este sănătosă deoarce nu a fumat niciodată şi bea multă apă.

Citeşte şi Rod Stewart, mărturisire şocantă: Puneam drogul într-o pilulă mică

Previzualizarea ultimului său album, Time, care urmează să apară în cursul acestui an: