Dezvăluiri BOMBĂ! „Am plecat de la Dinamo după o beţie cruntă cu Mutu!”

Juan Albin i-a atacat dur pe Adrian Mutu şi Cosmin Contra, despre care susţine că l-au forţat să plece de la Dinamo.

23 nov. 2018, 06:22
Dezvăluiri BOMBĂ! „Am plecat de la Dinamo după o beţie cruntă cu Mutu!”

Adrian Mutu, director sportiv la acea vreme, si Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, au sustinut ca Juan Albin a fost dat afara dupa o bataie in Centrul Vechi din Bucuresti, insa versiunea fotbalistului este complet diferita.

Scandal imens la NAŢIONALĂ! Doi jucători se revoltă: „Contra minte, ne-am făcut de râs!”

„Am vorbit cu Cosmin si cu Mutu si le-am spus ca nu mai pot continua. Nu Cosmin a renuntat la mine, eu am renuntat la el. Mutu m-a tradat! Eu am vorbit cu Mutu despre venirea mea la Dinamo din gluma. Doream neaparat sa plec din Mexic. Apoi, transferul a prins contur din ce in ce mai mult. La inceput am fost tratat foarte bine. S-a spus ca aveam nu stiu ce salariu. Stii cati bani am luat eu de la Dinamo? Doar 4.000 de euro!”, a spus Juan Albin pentru Fanatik.

Adrian Mutu, anunţ de ULTIMĂ ORĂ în presa din Italia. A ajuns pe prima pagină!

Acesta a dezvaluit ulterior cum a baut cu Mutu o sticla de vodca cu o zi inainte de a-si rezilia contractul.

„Mutu imi da mesaj sa ma duc la el acasa ca sa discutam. M-am dus, desi nu aveam nici un ban pentru ca aveam cardurile blocate in Mexic. Mutu mi-a platit taxiul. Cand am ajuns, ma astepta cu pizza si o sticla mare de vodka. In acea zi se juca meciul dintre Steaua si Sporting Lisabona. Am inceput sa ne uitam la partida si sa bem. Mi-a spus ca mai devreme a fost si Contra pe la el pe acasa si ca era foarte trist ca am decis sa plec. Mi-a dezvaluit si ca in trei luni, in decembrie sau ianuarie, va deveni noul selectioner al Romaniei, ceea ce ulterior s-a intamplat! Fara sa ne dam seama eram deja beti! Am adormit la Mutu pe canapea si, probabil, la un moment dat, am cazut cu gura de podea! Asa m-am ranit in zona dintre nas si gura. Am fost beat si nu am simtit nimic. Am mancat impreuna cu Mutu in acea zi. Apoi, am mers la el la birou sa semnez rezilierea. Cei de acolo m-au vazut cu acea rana si au inventat efectiv povestea cu bataia si cu ochiul vanat”, a mai spus Albin.