Scandal imens la NAŢIONALĂ! Doi jucători se revoltă: „Contra minte, ne-am făcut de râs!”

Doi jucători ai echipei naţionale a României îl contrazic pe Cosmin Contra şi spun că nimeni nu le-a spus că trebuie să câltige la o diferenţă de două goluri meciul din Muntenegru pentru a rămâne în urma a treia valorica la tragearea la sorţi a preliminariilor Euro 2020.

22 nov. 2018, 10:04
Scandal imens la NAŢIONALĂ! Doi jucători se revoltă: „Contra minte, ne-am făcut de râs!”

Cristian Manea şi Ciprian Deac au spus după meci că n-au ştiut acest amănunt, dar FRF şi Cosmin Contra susţin că fotbaliştii au fost informaţi inclusiv la pauză.

Cosmin Contra, dezvăluiri despre meciul Muntenegru – România 0-1. Ce s-a întâmplat în VESTIAR

„Cei de la FRF mint! Pe teren niciun jucător nu ştia că trebuie să dăm două goluri ca să rămânem în urna a treia. Nu ne-a zis nimeni. Nici la discuţiile individuale, nici la şedinţă, nici în vestiar, nici în pauză. Nu ne-au zis niciodată! Ne-am mai făcut şi de râs bucurându-ne la finalul meciului! Au încercat să se spele pe mâini şi au aruncat-o pe noi. Ruşinos că s-a ajuns la o asemenea situaţie”, a spus un jucător, sub protecţia anonimatului, pentru GSP.

GAFĂ sau NEPUTINŢĂ? FRF nu ştia că România trebuie să câştige la două goluri în Muntenegru pentru a rămâne în URNA 3

Acesta a fost completat apoi de un coechipier: „De ce aruncă vina pe jucători? Normal că nu-şi asumă nimeni nimic. Noi nu ştiam că trebuie să mai dăm un gol. Manea şi Deac nu cred că sunt idioţi să spună că nu ştiau asta, dacă cineva ar fi vorbit cu ei. Selecţionerul spunea că s-a vorbit în mai multe rânduri despre asta… Nimeni pe teren nu ştia că trebuie să mai dăm un gol… Dacă se vorbea de mai multe ori despre asta, nu cred că atâţia jucători eram neatenţi şi nu pricepeam ce ne zic ei”.