DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre moartea copilului ucis de câinii maidanezi, în Capitală

Bunica lui Ionuţ, băiatul de patru ani ucis de maidanezi, a făcut o dezvăluire uluitoare. Bătrâna, care însoţea copilul în parc în ziua în care acesta a fost sfîşiat de câini, a anunţat existenţa unui martor cheie. Un bărbat care la această oră este de negăsit, potrivit România TV. Acest tânăr ar putea să aducă lămuriri în privinta morţii lui Ionuţ.

16 sept. 2013, 14:20
DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre moartea copilului ucis de câinii maidanezi, în Capitală

Bunica lui Ionuţ, băiatul omorât de câinii vagabonzi, le-a povestit, vineri, procurorilor ceea ce s-a întâmplat, luni, 2 septembrie, în ziua în care a murit nepotul ei. Femeia a relatat că după minute bune de la momentul în care au dispărut nepoţii săi, un tânăr a apărut cu băiatul cel mare, Andrei, pe care l-a găsit în preajma clubului Bamboo.

Tânărul este considerat martor-cheie în anchetă, însă este de negăsit. Acesta a fugit de anchetatori, fără să dea declaraţii.

Mai mult, un element bizar a ieşit la iveală în timpul anchetei. În locul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Ionuţ, anchetatorii au găsit, pe lângă jucăriile celor doi fraţi (două pistoale cu apă), o minge nouă, care nu le aparţinea băieţilor.

Ionuţ, în vârstă de 4 ani, a fost ucis de câini, la începutul lunii septembrie, în Bucureşti. Şi fratele său, un băieţel în vârstă de 6 ani, a fost muşcat. Potrivit Primăriei Sectorului 2, incidentul tragic s-a produs pe un teren proprietate privată, în zona Tei.