Dezvăluiri bombă: Un securist l-a angajat pe Secureanu ca masor între 1985 şi 1990 la Centrul de Sănătate Socului

Dezvăluiri explozive în cel mai scandalos caz de corupţie din acest an în România! Managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu, ar fi intrat de mai multe ori la Cotroceni, întrucât el este prieten cu Diana Loreta Paun, consilierul președintelui Klaus Iohannis pe sănătate! Jurnalistul Cătălin Tolontan a făcut descoperirea, şi a intrebat la Cotroceni de câte ori a mers Secureanu acolo. A fost trimis la SPP, care i-a dat un răspuns şocant: nu mai există înregistrările cu intrările de la Cotroceni, pentru că s-au distrus.

23 dec. 2016, 09:21
Dezvăluiri bombă: Un securist l-a angajat pe Secureanu ca masor între 1985 şi 1990 la Centrul de Sănătate Socului

În total, cinci ofițeri activi ai SRI l-au sfătuit și l-au teleghidat pe managerul de la ”Malaxa”, iar recent s-a intensificat nervozitatea celor investigați și a crescut nivelul de risc dinspre ei spre jurnaliștii care îi expun.

Secureanu a avut un prieten consilier la Cotroceni sub trei președinți: Ion Iliescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis. Numele său este Constantin Brâncuș și, după 15 ani de serviciu public în administrația prezidențială, nu există nici o poză cu el. Brâncuș este prietenul care i-o prezintă lui Florin Secureanu pe Laura Turcu, fosta soție, poarta sa de intrare în altă lume. Nicolae Turcu, tatăl Laurei, face parte de 22 de ani din conducerea Consiliului Legislativ – preşedinte al Secţiei de Drept Privat.

Brâncuș pornește ca expert în al doilea mandat al lui Ion Iliescu și este avansat de Traian Băsescu. În 2004, devine expert principal. Se ocupă de Sănătatea Publică la Președinția României. Este persoana de contact a Palatului Cotroceni cu Ministerul Sănătății.

În 1985, Paul Stoica, ofițer de securitate în sectorul 2 al Bucureștiului, îl cunoaște pe Florin Secureanu prin tatăl acestuia, masor. Ofițerul îl bagă pe Florin Secureanu la ”Complexul de Sănătate Socului”. Stoica avansează ca șef în structura SRI a sectorului 2. Secureanu rămîne înfipt unde trebuie încă trei ani, la complexul de sănătate, care începe să capete numele amestecate ale libertății: Fresh Quick Club. În 1993, Secureanu se angajează în Ministerul de Interne ca masor al echipei de rugby Dinamo.În 1993, Secureanu se angajează în Ministerul de Interne ca masor al echipei de rugby Dinamo.

Doru Popoviciu, bancher cu vechime în BNR, BCR și alte instituții,  este singurul dintre apropiați căruia Secureanu îi vorbește cu dumneavoastră, după cum constată oamenii de la ”Malaxa”.

”Secureanu și Popovici sînt nedespărțiți în ultimii 15 ani”, spun angajații.

”În spital, Doru Popovici se recomandă cu gradul de fost colonel SRI”, sună una dintre mărturiile celor de la  ”Malaxa”.

”L-am cunoscut pe Secureanu cînd era masor la Dinamo, după care a urmat o pauză de ani în care nu ne-am mai văzut. Ne-am reîntîlnit cînd deja era manager la Malaxa”, începe Popovici versiunea sa.

Paul Stoica și Doru Popovici nu sunt singurii care au fost lîngă Secureanu cînd erau ofițeri activi SRI și au rămas și acum.

Un alt nume important este Marius Mitruș. Fost șef al Departamentului financiar din SRI, plecat din Serviciu și acum consilier al lui Mugur Isărescu la BNR, Mitruș apare foarte des la ”Malaxa” și la petrecerile lui Secureanu.

El se concurează cu Doru Popovici pentru vecinătatea lui Secureanu.

Un alt personaj care se recomandă în spital drept ”General” este Grigoraș Gheorghe, fost maior al trupelor speciale USLA. Membru al masoneriei ca și Secureanu, maiorul-generalul-amiralul Grigoraș Gheorghe îi rămîne aproape și după ce începe expunerea sa publică.

Fostul manager al spitalului Malaxa din București, Florin Secureanu, este urmărit penal în urma dezvăluirilor făcute de o anchetă a Gazetei Sporturilor. Secureanu este acuzat de luare de mită și de delapidare, prejudiciul fiind de mai bine de 400.000 de euro.

Citeşte mai mult pe tolo.ro.