Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei fetei care a supravieţuit accidentului provocat de poliţist: „M-a sunat o doamnă şi mi-a spus că fetele au fost lovite de maşină. Nu știu cum am zburat până acolo. Nu am știut în ce direcție este copilul meu”

Mama Marinei, fata care a supraviețuit în accidentul provocat de poliţist în Bucureşti, a povestit cum a aflat de tragedie și cum și-a anunțat fata că prietena ei cea mai bună a murit.

20 ian. 2022, 09:09
Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei fetei care a supravieţuit accidentului provocat de poliţist: „M-a sunat o doamnă şi mi-a spus că fetele au fost lovite de maşină. Nu știu cum am zburat până acolo. Nu am știut în ce direcție este copilul meu”

Mama fetiței rănite în accidentul în care și-a pierdut viața Raisa a povestit tot ce s-a întâmplat în ziua marii tragedii, de când a fost anunțată de accident și până a ajuns la spital cu copila ei şi a anunţat-o că prietena ei a murit. Mama Marinei spune că a găsit-o pe copilă în chinuri groaznice în urma accidentului provocat de poliţist.

„Am fost sunată de o doamnă care se afla în momentul accidentului acolo. Fetița mea a rugat-o să mă sune. M-a sunat, m-a întrebat dacă sunt mama Marinei, mi-a spus că a avut loc un incident la trecerea de pietoni, că fetițele au fost lovite de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. Pe fundal, am auzit-o pe Marina cum plângea și mă striga: ”Mami, mami, vino repede că mă doare rău piciorul!” Asta este tot ce am auzit. Nu știu cum am zburat până acolo. (…) Lume multă , două ambulanțe. Nu am știut în ce direcție este copilul meu. (…) M-am dus la ea și micuța plângea că o doare piciorul rău. Îi pusese cineva un pulover sub fund. I-am zis să nu se miște că trebuie să vină salvarea, apoi a venit încă o salvare care a luat-o, a examinat-o să vadă dacă mai are și alte răni în afară de picior. I-au imobilizat piciorul, după care am așteptat o altă ambulanță să vină s-o ia s-o transporte la spital. În timpul asta m-am dus la ambulanța în care era Raisa, am văzut că o resuscita, am strigat la ea să se trezească și asta a fost toată interacțiunea mea, apoi m-am întors la Marina”, a povestit mama Marinei, citată de Antena Stars.

Citeşte şi: Noi detalii din dosarul poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa. Ce făcea agentul la volan

Femeia a povestit şi momentul în care a trebuit să-şi anunţe fiica despre faptul că Raisa, prietena ei cea mai bună, a murit.

„Când am ajuns noi la spital, până așteptam să intrăm în operație, am impresia că am ațipit și s-a trezit cu zâmbetul pe buze: ”Mami, am visat-o pe Raisa, mi-a zis să intrăm să ne jucăm”. Aveau ele un joc, My little pony sau ceva. (…) Inițial am zis să nu-i spunem, dar ea este dependentă de telefonul mobil și am zis că decât să intre și să afle de la copii, mai bine … A zis ”Raisa e bine, nu?”, zic ”Nu” și zice ”Raisa a murit?”, ”Din păcate, da” și asta a fost tot. Marina a avut doar această ruptură la picior de tibie și de peroneu , Este bine din punct de vedere medical, operația a reușit 100% cum și-a dorit domnul doctor. Acum ne recuperăm, ieri am venit acasă”.

Citeşte şi: Titi Aur, despre poliţistul care a ucis o fetiță şi a accidentat alta: Nici n-a realizat că a lovit două persoane! Era ABSENT!

Mama fetei i-a reproşat poliţistului de la Secţia 5 că nu şi-a cerut iertare public pentru ceea ce a făcut.

„Ce mi-aș fi dorit eu ca și mamă a copilului vătămat și bănuiesc că și Lili și-ar fi dorit la fel, ca acest om, deși a greșit, să iasă și să-și ceară scuze. Dacă ieșea și spunea că ”Intenționat nu am făcut nimic” … sunt 100% convinsă că acel om nu s-a trezit dimineața cu gândul că ”trebuie să mă duc să omor pe trecerea de pietoni doi copii”, sub nicio formă nu a fost în mintea lui așa ceva! S-a întâmplat, cum s-a întâmplat rămâne să află, dar să fi ieșit ca om. Putea să iasă și să spună ”Îmi cer scuze familiei, îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”. Măcar îi vedeam latura umană, el n-a ieșit nici măcar să zică lucrul ăsta”, a spus mama Marinei.


loading...
Partenerii noștri