Dezvăluiri cutremurătoare despre moartea Denisei Răducu. Tatăl artistei a rupt tăcerea

Emilian Răducu a decis să nu înstrăineze niciuna dintre proprietățile fiicei sale. Astfel, întreaga avere a Denisei Răducu a ajuns la Adelina, sora ei.

28 nov. 2019, 18:10
Dezvăluiri cutremurătoare despre moartea Denisei Răducu. Tatăl artistei a rupt tăcerea

Emilian Răducu a mai spus că le-a cerut groparilor să-i sape un mormânt mai mare fiicei sale pentru ca și el să-și ducă somnul de veci lângă aceasta, atunci când va muri.

„Apartamentul și mașina pe care le-a avut fata mea Denisa sunt ale celeilalte fiice, ale surorii mari, Adelina. Deci nu s-au închiriat, au rămas, sunt tot în sânul familiei. Alte discuții referitoare la treaba asta nu au fost. Nu ne facem probleme de genul ăsta, dar, sincer, ce am putea să facem noi, dacă am închiria apartamentul, cu câteva sute de lei? Să plătim și taxe și impozite, pentru că orice venit e impozabil în ziua de azi? Și pentru ce?! Să mă trezesc mâine-poimâine cu pereții găuriți? Pentru că sunt fel de fel de oameni și fiecare e în felul lui”, a declarat Emilian Răducu.

Motivul CUTREMURĂTOR pentru care tatăl Denisei Răducu ţine şi acum doliu pe casă. Fiica sa a murit în 2017

Apartamentul artistei a rămas neschimbat după moartea acesteia.

„Este așa cum și l-a lăsat Denisa, așa cum a dorit ea să și-l mobileze, așa cum a dorit ea să arate, deci nu s-a mișcat nimic, nimic, nimic. Tot ce avea ea, totul e la punct, fix cum și le-a lăsat ea. Lucruri de-ale ei, mobilă, tablouri, lucrurile pe care le avea și pe care și le-a cumpărat, felul în care și le-a aranjat, totul e la fel”, a precizat Emilan Răducu.