Dezvăluiri cutremurătoare despre starea lui Marian Iancu în închisoare: „E terminat, abia mai merge”

Marian Iancu a fost condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală și spălare de bani. El a dat ulterior în judecată statul român, însă nu a avut câștig de cauză.

21 ian. 2022, 14:44
Dezvăluiri cutremurătoare despre starea lui Marian Iancu în închisoare: „E terminat, abia mai merge”

Marian Iancu se află astfel în continuare în închisoare, intrând deja în al optulea an de detenție. Marian Iancu își execută pedeapsa la penitenciarul Rahova, unde a fost „coleg” pentru o perioadă cu Alexandru Dobroiu, fost fotbalist la Rapid, condamnat pentru consum de droguri.

Acesta a oferit un interviu pentru playsport.ro în care a povestit niște întâmplări absolut de neimaginat pentru fotbalul din România. Printre multe altele, el a vorbit și despre Marian Iancu și a dezvăluit că această perioadă lungă petrecută în închisoare l-a afectat extrem de mult pe fostul patron de la Poli Timișoara.

Marian Iancu e terminat, de-abia mai merge, a stat la două camere de mine”, a spus fostul fotbalist, potrivit Playsport.

Citeşte şi: Gigi Becali le-a declarat jurnaliştilor BBC că va recupera marca Steaua, deşi decizia împotriva clubului său este definitivă: „Îmi plac mai mult noua siglă şi noul nume, dar contează pentru fani să le recuperăm”

Iancu este omul care a readus-o pe Politehnica Timișoara în prim-planul fotbalului românesc, în anii 2000, după o perioadă foarte lungă în care în oraşul de pe Bega au lipsit performanţele cu desăvârşire. Sub conducerea acestuia, formația viola a fost o forță de temut în fotbalul românesc în perioada 2008-2011.

Cu Iancu la conducere bănățenii au fost foarte aproape de titlul în Liga 1 în două rânduri. În sezonul 2008-2009 ei s-au luptat până în ultimele etape cu Unirea Urziceni și Dinamo. În cele din urmă au avut câștig de cauză ialomițenii. Iar punctul culminant al acelei lupte a fost chiar victoria acestora în deplasare la Timișoara în penultima etapă, scor 2-1.

În sezonul 2010-2011, Poli Timișoara a avut „finală” cu titlu pe masă cu Oțelul Galați, în deplasare. Gălățenii, pregătiți de Dorinel Munteanu, au învins cu 2-1 și au câștigat singurul lor campionat din istorie.

Citeşte şi: Simona Halep, culoar uşor spre semifinalele Australian Open 2022. Eliminări surpriză în turul al treilea al turneului


loading...
Partenerii noștri