Dezvăluiri cutremurătoare, făcute de tatăl biologic al Antoniei, fetiţa ucisă în Arad. Bărbatul s-a întors de urgenţă în ţară. „Nu îmi vine să cred că e adevărat”

Clipe de coşmar pentru tatăl biologic Antoniei. Bărbatul s-a întors de urgenţă din Olanda, după ce a aflat că fetiţa lui de patru ani a fost ucisă, tranşată şi arsă de concubinul fostei sale soţii.

05 nov. 2021, 15:14
Dezvăluiri cutremurătoare, făcute de tatăl biologic al Antoniei, fetiţa ucisă în Arad. Bărbatul s-a întors de urgenţă în ţară. „Nu îmi vine să cred că e adevărat”

Tatăl biologic al Antoniei a venit la blocul unde a fost ucisă fetiţa sa pentru a aprinde lumânări. Bărbatul a cerut autorităţilor să-şi vadă băiatul şi vrea să înceapă procedurile pentru a obţine custodia acestuia.

„Nu îmi vine să cred că e adevărat. Parcă e un film ceva”, a declarat Cristian Oancea, conform Antena3.

După un drum de 2.000 de kilometri, din Olanda, tatăl Antoniei a vrut să vadă locul în care fetiţa sa şi-a găsit sfârşitul. Răpus de durere, el a fost consolat de vecini.

„Nici acum nu cred că sunt aici și nici acum nu cred ca Antonia e moartă. De două săptămâni am o problemă cu mine.. Tot timpul spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fata… Doua săptămâni, nu mai puteam…”, povestește el, conform sursei citate.

Citeşte şi: Bărbatul care şi-a ucis fetiţa a recunoscut fapta. „S-a enervat, a fost deranjat că îl gâdila şi că a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de perete”

În stare de şoc este şi bunica paternă.

„Din povestea asta și din experiența mea de viață, eu cred că și ea a avut de-a face. Eu așa cred. Mamă, nu știi ce a fost în creierul lor!”, a mărturisit femeia.

Directorul firmei de taxi cu care principalul suspect în cazul crimei a mers la cimitir susţine că individul nu ar fi dat nimic de bănuit.

„A ajuns cu un geamantan și cu un copil de mână, a pus geamantanul în mijloc, a urcat copilul în spate, el s-a pus in partea cealaltă în spate”, a precizat Cornelia Sîrghi, conform Antena3.

În schimb, familia bărbatul arestat pentru c-ar fi ucis-o pe Antonia susţine că, de fapt, mama copilei ar fi cea vinovată.

„Ea a fost acasă. A fost acasă când s-a întâmplat chestia aia. El a iubit-o foarte mult si s-ar putea s-o acopere pe ea.

Daca era așa o mama grijulie, după ce i-a spus Crișan că copila-i moartă, de ce s-a mai pus în pat cu el? S-a pus în pat cu el, a stat liniștită, de ce n-a sunat poliția? O mamă….”, susţin rudele tânărului.

În tot acest timp, mama Antoniei se află alături de cei doi copii în custodia autorităţilor.

Tot astăzi magistrații din Arad vor judeca acum contestația la arestarea preventivă a criminalului.

Citeşte şi: Fetiţa tranşată şi arsă din Arad a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect al crimei şocante