Fetiţa tranşată şi arsă din Arad a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect al crimei şocante

Poliţiştii au reuşit să o identifice pe fetiţa care a fost tranşată şi arsă în Arad. Principalul suspect al crimei care a şocat o ţară întreagă este chiar tatăl vitreg al micuţei.

01 nov. 2021, 23:18
Fetiţa tranşată şi arsă din Arad a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect al crimei şocante

Fetiţa tranşată şi arsă din Arad a fost identificată. Se pare că acesta ar fi fost ucisă de tatăl vitreg. Bărbatul a fost dus la audieri.

Fetiţa tranşată şi arsă din Arad a fost identificată

Poliţiştii au reuşit să o identifice pe fetiţa ucisă din Arad cu ajutorul unui fir de păr. Oamenii legii au descoperit că aceasta mai are un frate. Disparitia fetitei în vârstă de şase ani nu a fost reclamata de nimeni. Mama micuţei urmează să fie audiată.

Procurorii au deschis dosar de cercetare penală pentru omor.

Poliția Română a dat publicităţii fotografii cu portretul robot al fetiţei de 5-6 ani, al cărei cadavru a fost găsit traşat şi incendiat lângă cimitirul din cartierul Bujac, şi a cerut ajutorul pentru identificarea autorului oribilei crime.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei ucise în Arad. Copila a murit în urma unei lovituri în zona capului, apoi criminalul i-a dat foc

„Orice #share ajută! Odihnește-te în pace, suflet nevinovat! Vă prezentăm aceste 2 planșe foto, cu chipul reconstituit al #victimei #tragediei, din data de 30 octombrie 2021, în #Arad, cartierul #Bujac.

Să întindem împreună o mână de ajutor, cu orice #informație care ne poate duce la #identificarea copilei, care avea aproximativ 5-6 ani și 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, de aproximativ 25 de centimetri.

Decesul ar fi survenit în urmă cu 1-2 zile, înainte de data găsirii trupului neînsuflețit.

O #distribuire a planșelor foto #ajută mult, iar o informație care duce la identificarea fetiței #ajută enorm!

Vă rugăm să apelați numărul unic de urgență #112 sau să anunțați cea mai apropiată #unitate de poliție, dacă dețineți astfel de informații.

Vă mulțumim pentru #sprijin!

Vă asigurăm că polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, desfășoară toate activitățile specifice, astfel încât, în cel mai scurt timp, cel vinovat de luarea vieții acestui suflet nevinovat să fie depistat și tras la răspundere penală!”, anunța Poliția Română.

Reamintim că trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul căruia îi lipseau membrele inferioare.

„Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost sesizat despre faptul că, în municipiul Arad, în cartierul Bujac, în vecinătatea cimitirului, pe un drum lăturalnic – agricol, a fost identificat un fragment dintr-un membru inferior drept, de natură umană, parţial carbonizat şi că despre acest eveniment au fost anunţaţi prin serviciul SNUAU 112, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul P.M.Arad – Secţia 1 Urbană Vlaicu. După ce au ajuns la faţa locului, aceştia au constatat că cele sesizate se confirmă, anunţând echipa operativă din cadrul I.P.J.Arad – S.I.C”, se arată într-un comunicat de presă, deluni, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Citeşte şi Ipoteză şoc în cazul copilului de 8 ani găsit tranşat şi ars lângă un cimitir din Arad