Dezvăluiri cutremurătoare făcute la înmormântarea lui DJ Lalla. Ce a apărut în raportul toxicologic

DJ Lalla a plecat mult mai devreme dintre noi, iar astăzi a avut loc înmormântarea tinerei care a fost găsită decedată pe plaja din Mamaia. Tatăl acesteia a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre raportul toxicologic întocmit de medicii legiști.ș

01 oct. 2023, 22:03
Dezvăluiri cutremurătoare făcute la înmormântarea lui DJ Lalla. Ce a apărut în raportul toxicologic

Laura Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla, a fost înmormântată duminică în cimitirul din orașul ei natal, Turda. Ea a fost însoțită pe ultimul drum de membrii familiei, prieteni și apropiați, conform rapoartelor de la Antena 3.

Citește și: Momentul în care DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă, surprins pe camerele de supraveghere

În paralel cu investigația poliției, familia Laurei Roșca, cunoscută ca Dj Lalla, încearcă să reconstruiască evenimentele din ultimele zile ale tinerei și să descopere adevărul despre ce s-a întâmplat cu adevărat.

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată… Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural…Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus tatăl fetei.

La înmormântare, pe lângă familie și cei apropiați, vor participa oameni din lumea muzicii, persoane alături de care artista a colaborat, dar a legat și prietenii.

Jurnaliștii de la Antena 3 au vorbit cu câțiva DJ-i care au confirmat prezența la Turda,  cu toate că au avut evenimente în diferite locații din țară și au fost nevoiți să conducă toată noaptea pentru a ajunge aici. La capela, a avut loc priveghiul, la care au participat aproximativ 25 de persoane.

Raportul toxicologic va arăta clar dacă victima era sau nu sub influența drogurilor.  La o zi după deces, medicii au efectuat autopsia, mai ales că în acest caz au apărut mai multe suspiciuni. Una dintre  variante a fost cea a sinuciderii, având în vedere faptul că femeia suferea de depresie. Chiar mama ei a vrut să o ajute și a căutat un medic psihiatru în Turda, localitatea de baştină a artistei DJ Lalla, pe numele real Laura Roşca.

Conform medicilor legişti, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată, deoarece s-au găsit apă și nisip în plămânii tinerei, scrie SpyNews. Având în vedere că tatăl ei a declarat că era o înotătoare foarte bună, verdicul pare destul de ciudat! Aceasta era îmbrăcată cu un tricou de înot și slip, în momentul în care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. De asemenea, oamenii legii nu au găsit urme de violență asupra ei.

Prietenii artistei au sesizat o schimbare în comportamentul ei în ultima perioadă, când și-a pierdut cheful de viață și a slăbit foarte mult. De asemenea, tânăra se retrăsese din lumea mondenă. DJ Lalla era urmărită de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla. De ce a murit, de fapt, tânăra în vârstă de 34 de ani