Dezvăluiri cutremurătoare în cazul femeii moarte la Constanţa. Drama pe care a trăit-o în urmă cu o lună

Detalii halucinante au ieşit la iveală, după ce o femeie de 57 de ani s-a aruncat de la balconul unui apartament din Constanța, de teamă să nu ardă de vie într-un incendiu. Soţul ei a privit înspăimântat cum nevasta lui cade în gol, cu toate că a strigat să nu recurgă la acest gest. În stare de şoc, vecinii spun că familia îşi pierduse fiul în urmă cu doar o lună.

16 feb. 2021, 22:56
Dezvăluiri cutremurătoare în cazul femeii moarte la Constanţa. Drama pe care a trăit-o în urmă cu o lună

Cazul femeii moarte la Constanţa a declanşat un val de indignare. Pompierii au fost acuzaţi că au ajuns la locul incendiului, fără să intervină cu o autospecială cu scară sau cu o pernă de aer de salvare.

„Este inadmisibil să ajungă la un incendiu, în imobil cu etaj, mașina cu apă, neînsoțită de mașina cu scara mobilă”

„Scara unde e scara, asta e crima”

„Se pare că suntem pe cont propriu și cu pompierii lângă noi..trist”

„Este inadmisibil să ajungă la un incendiu, în imobil cu etaj, mașina cu apă, neînsoțită de mașina cu scara mobilă”

„Oare pompierii nu au în dotare acele saltele de atenuare a șocului?! Era previzibil că victima se va arunca de la etaj în condiția unui astfel de incendiu!”

„Drăguţ cum priveau pompierii… o scară… o saltea… ceva”, sunt câteva dintre reacţiile internauţilor care au văzut imaginile cutremurătoare cu momentul în care femeia s-a aruncat în gol.

Şeful ISU Dobrogea, Cristian Mihail Amarandei, a precizat că a demarat o anchetă pentru a stabili cum au acţionat pompierii în cazul acestui incendiu. În urma valului de critici, pompierii dobrogeni au precizat că nu dispun de o pernă gonflabilă, iar autoscara de salvare a fost adusă la două minute de la momentul căderii femeii, notează Dobrogea.tv.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Raluca Turcan, anunţ important despre salariile şi pensiile românilor: Aceasta e realitatea! – LIVE TEXT şi VIDEO

O femeie a murit în urma unui incendiu cumplit care a izbucnit la un apartament din Constanţa. De teamă să nu ardă de fie, ea s-a aruncat de la balcon, iar căzătura i-a fost fatală. Soţul ei a privit neputincios cum soţia sa cade în gol. El s-a ales cu arsuri pe faţă, dar este în afara oricărui pericol. În apartament se aflau doar cei doi soţi.

„Echipa de intervenție a urcat pe casa scării la apartament și a deschis ușa pentru a elibera apartamentul de persoane. Până să ajungă echipa la etaj, femeia ar fi sărit, într-un moment de panică, de la geam. Din apartament a fost scos soțul femeii”, a declarat Cristian Mihai Amarandei, conform sursei citate.

Din primele cercetări, incendiul ar fi izbucnit din cauza unor lumânări lăsate aprinse. Femeia obişnuia să aprindă lumânări în memoria fiului lor pe care l-au pierdut luna trecută, a dezvăluit şeful ISU.

Oamenii povestesc că femeie împreună cu soţul ei au fost scoşi pe uşa apartamentului de către pompieri, însă ea s-a întors să-şi laptopul unde avea toate amintirile cu fiul ei.

Citeşte şi: Acuzații dure făcute de soțul femeii moarte de la Constanța. Ce le reproșează pompierilor