Dezvăluiri de ultimă oră despre Michael Schumacher. Corinna a cheltuit 20 de milioane de lire pentru tratamentul revoluţionar

Jurnaliştii de la irishmirror.ie au pus cap la cap informaţiile pe care le deţin până în prezent despre ceea ce s-a întâmplat cu Schumacher după nefericitul accident de schi. Corinna, soţia lui, face tot posibilul ca legendarul pilot să fie din nou o persoană normală şi a cheltuit până acum 20 de milioane de lire pentru a-i acorda cea mai bună îngrijire.

RomaniaTV.net
03 aug. 2018, 16:42
Dezvăluiri de ultimă oră despre Michael Schumacher. Corinna a cheltuit 20 de milioane de lire pentru tratamentul revoluţionar

Misterul din jurul stării lui Schumacher se menţine, în condiţiile în care familia fostului mare pilot de Formula 1 este extrem de discretă în privinţa progreselor pe care le face. Un lucru e cert. Dacă medicina îl poate salva pe Schumi, cu siguranţă că acest lucru se va întâmpla. Asta pentru că soţia sa, Corinna, a făcut eforturi titanice pentru ca Michael să se bucure, clipă de clipă, de cele mai bune metode de recuperare. 

Ziariştii de la irishmirror.ie notează, într-un material apărut vineri, că familia a cheltuit cel puţin 20 de milioane de lire pentru perioada de convalescenţă a lui Schumacher. S-a luat în calcul chiar, la un moment dat, ca Michael să fie dus în SUA, lângă Texas, pentru un tratament de specialitate. În cele din urmă, s-au făcut toate eforturile ca Schumi să se bucure de acel tratament, acasă, la reşedinţa din Elveţia.

Chiar dacă nu există multe date legate de starea lui de sănătate, interesul rămâne unul ridicat din partea fanilor. Un doctor renumit a vorbit deschis despre ce se întâmplă în această perioadă cu Michael Schumacher (49 de ani).

„Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este demult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul își poate reveni chiar și după un an sau mai mult, dar evoluția este foarte lentă, iar prețul este o imensă muncă pentru reabilitare.

În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puțin probabilă. Timpul este împotriva noastră”, a precizat profesor doctor Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotati specialisti in descifrarea starii comatoase, într-un interviu pentru portalul sudinfo.be și preluat de ziare.com.

Michael a suferit un sever traumatism cranian după ce s-a accidentat grav în timp ce schia în staţiunea Meribel, pe 29 decembrie 2013. El a stat în comă circa 6 luni, iar apoi s-a aflat într-o stare „vegetativă” şi recuperarea lui a continuat cu paşi mici.