Dezvăluiri despre CRIMA care a îngrozit România. Ce spun partenerii de afaceri ai iranianului găsit împuşcat

Comercianţii iranieni din Dragonul Roşu, locul în care-şi făcea afacerile bărbatul găsit împuşcat într-o maşină din Voluntari, îşi amintesc că acesta a fost sunat de un client pentru a-i schimba o sumă mare de bani. Oamenii bănuiesc şi cine ar sta în spatele crimei.

28 mart. 2016, 16:43
Dezvăluiri despre CRIMA care a îngrozit România. Ce spun partenerii de afaceri ai iranianului găsit împuşcat

Partenerii de afaceri ai iranianului împuşcat susţin că acesta a fost executat de moldoveni sau ukraineni. Mai mult, afaceristul ar fi avut 120.000 de doalri asupra lui cu puţin timp înainte de a fi omorât.

A sunat cineva: „Vii la Doraly să facem schimb!” Şi s-a dus cu banii! Când a sunat, a luat de la băieţi! De acolo, de la 3. A luat de la un băiat, ştie şi Poliţia…El a fost primul care s-a dus la Poliţie: „Domnule, eu i-am dat suma cutare. I-a luat de la mine!” La 12 avea întâlnire cu clientul. 87.000 de dolari! Domnule, a fost asociatul meu! Niciodată el nu purta armă! Era un om de viaţă: mânca, bea, n-avea treabă cu altceva! Urma să-i fiu naşul lui la cununie! Acel cineva care l-a omorât îl cunoştea foarte bine! Ăsta e din Ucraina sau Moldova! Exact la două-trei zile după Revelionul iranian l-au omorât. L-au omorât şi a fugit cu banii!„, spune un apropiat al iranianului, potrivit România TV.

Bahman Javadi se certase cu soţia de curând. El s-a mutat în vila închiriată de un amic în Pipera. Imediat după moartea bărbatului, proprietarul s-a făcut nevăzut.

Am înţeles că a plecat în Iran!A fost băgat sigiliu, au venit domnii de la Criminalistică. Unul din prietenii domnului a fost găsit împuşcat. Venea pe-aici mereu, erau prieteni buni de tot! Ştiu eu de ce a plecat în Iran?! E cam aiurea! Eu zic că e coincidenţă!„, a declarat un alt iranian.

Bărbatul spune că Bahman ţinea legătura cu soţia, în ciuda despărţirii lor.

De două-trei săptămâni era certat cu soţia. Soţia actuală Doina stă la Palanca, spre Piteşti. Dimineaţa a trimis şi un mesaj „Iubirea mea…nu ştiu ce…” şi pe urmă a vorbit cu ea”, a mai spus bărbatul.

CITEŞTE ŞI Informaţii cutremurătoare în cazul iranianului împuşcat în cap. Vezi câţi bani avea la el şi cine este suspect de crimă