Dezvăluiri despre fenomenul Vulpița de la Antena 1, cine a stat în spate. O persoană a lămurit misterul „vedetelor” apărute peste noapte la Acces Direct: „Era un om atât de neajutorat”

Vulpița a fost prezentă aproape zilnic pe micile ecrane în pandemie, la Antena 1, aceasta devenind vedetă peste noapte datorită relației controversate cu soțul ei, Viorel Stegaru.

10 iul. 2023, 20:56
Dezvăluiri despre fenomenul Vulpița de la Antena 1, cine a stat în spate. O persoană a lămurit misterul „vedetelor” apărute peste noapte la Acces Direct: „Era un om atât de neajutorat”
Explicația din spatele fenomenului Vulpița

Vulpița Veronica Stegaru a devenit vedetă peste noapte după ce, în pandemie, a apărut zilnic la Acces Direct, emisiune prezenată de Mirela Vaida.

Ea și soțul ei, Viorel Stegaru, au reușit să adune milioane de oameni în fața televizoarelor cu poveștile lor de cuplu. Multe dintre glumele create pe seama lor încă sunt virale pe internet, în special pe Tik Tok.

Citește și: Vulpița a ajuns de urgență la spital și și-a îngrijorat fanii. Anunțul făcut de viitoarea mămică

O persoană care a cunoscut-o personal pe Vulpița a vorbit despre ce s-a întâmplat în urmă cu trei ani. Este vorba despre Sonia Trifan, cea care a transforamt-o pe Veronica Stegaru dintr-o femeie simplă dela Blăgești în vedetă la București. Aceasta susține că nu regretă că a ajutat-o, deși nu este sigură dacă i-a afectat imaginea publică.

Deși Acces Direct făcea audiență cu povestea Vulpiței, existau și critici legate de personajele promovate. În ultima controverselor, emisiunea a fost mutată de la Antena 1 la Antena Stars.

„Să știi că eu am acceptat această provocare, pentru că a fost o provocare, strict din momentul în care eu am cunoscut-o. Inițial, nu am acceptat acea colaborare. Nu am acceptat nu neapărat din cauza scandalului mediatic din jurul ei. Sunt genul de persoană, și tu mă cunoști, care să creeze modă. Eu nu vreau să creez sau să mă lipesc de scandaluri.

De obicei mă țin deoparte. Dar apoi am cunoscut-o. A venit la mine în atelier. Din momentul în care am cunoscut-o mi-am dat seama că a fost altceva față de ceea ce s-a văzut pe sticlă. Era un om atât de neajutorat încât am simțit nevoia să o ajut. Am ajutat-o cu cât am putut eu în acel moment. 

Crede-mă că toată echipa mea pe care am avut-o și o am, echipă de designeri de pantofi, de accesorii, au ajutat-o. I-au donat haine. Am avut grijă de ea ca de un membru al echipei noastre. Cred că a fost o treabă bună. Când terminam colaborarea, deja se simțea că avea mult mai multă încredere în ea. Știa să vorbească. Știa să mănânce, să facă niște lucruri. Toate lucrurile astea nu știa să le facă într-un mod ok”, a declarat Sonia Trifan pentru fanatik.ro.

Citește și: Mirela Vaida nu-şi lasă copiii la „Vulpiţa şi Viorel”, dar le-a dat telefonul pe mână. Ce a descoperit: „Vom avea o discuţie serioasă”

Creatoarea de modă nu știe dacă a avut de suferit pentru că a ajutat-o pe Vulpița să își facă o schimbare de look, dar nu regretă că a ajutat.

„Nu știu cât mi-a dăunat. Cred că am făcut un lucru bun. Am făcut o faptă bună. Știu că foarte multă lume mi-au scris că se bucură foarte mult că am ajutat-o. Oamenii s-au bucurat pentru ea.

A fost, așa… Nu știu cum să zic, sub protecția, sub aripa mea. Crede-mă că dacă aș da timpul înapoi aș face același lucru”, a mai spus Vulpița.