Dezvăluiri despre modul cum acţionau Duduienii. Cum terorizau interlopii pentru bani

Membrii Clanului Duduianu frecventau locurile în care se organizau partide ilegale de jocuri de noroc şi se ofereau să îi împrumute pe participanţi. Unul dintre datornici a rămas fără un bolid de lux după ce cămătarii i-au luat maşina pentru că n-a mai putut restitui împrumutul.

20 apr. 2016, 09:48
Dezvăluiri despre modul cum acţionau Duduienii. Cum terorizau interlopii pentru bani

Anchetatorii au stabilit că membrii clanului Duduianu frecventau cercurile jucătorilor de poker şi de barbut. Atunci când un jucător împătimit rămânea fără bani în timpul jocului, ei se ofereau imediat să îl împrumute.

Citeşte şi Harta clanurilor care ţin Capitala SUB TEROARE. Cei mai PERICULOŞI INTERLOPI din Bucureşti

Potrivit România TV, Duduienii percepeau dobânzi cuprinse între 5 şi 20 la sută, în funcţie de suma împrumutată, dar şi de client. În felul acesta, mai mulţi jucători au ajuns datori cu zeci de mii de euro. Ei erau de multe ori nevoiţi să lase drept garanţii autoturisme de lux sau alte proprietăţi şi bijuterii. În cele din urmă, mai mulţi jucători au depus plângeri la Poliţie, spunând că sunt hărţuiţi şi şantajaţi de cămătari.

Trei dintre membrii clanului Duduianu au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. La percheziţiile făcute la locuinţele acestora, anchetatorii au găsit o maşină de lux ridicată de la un bărbat care le datora bani, dar şi chei de la alte autoturisme.