Harta clanurilor care ţin Capitala SUB TEROARE. Cei mai PERICULOŞI INTERLOPI din Bucureşti

Prostituţie, cămătărie, trafic de carne vie, taxă de protecţie, droguri - cam asta este trecut în "CV-ul" interlopilor din Capitală. Clanurile din Bucureşti fac în continuare legea, deşi liderii au ajuns de mai multe ori în puşcării.

04 mart. 2016, 13:14
Harta clanurilor care ţin Capitala SUB TEROARE. Cei mai PERICULOŞI INTERLOPI din Bucureşti

Sectorul 1 este dominat de Clanul Geamănu, celebru pentru furtul limuzinei lui Gigi Becali. Sandu Geamănu, liderul, se află acum în puşcărie pentru omor. Tot aici e și Clanul Sadoveanu, cunoscut pentru trafic de carne vie și proxenetism, condus de Cristian Mitrache. Chiar ieri un interlop din clan a fost urmarit pe strazile din Bucuresti pentru ca nu a oprit la semnalele politistilor.

În sectorul 2 Clanul Caran împarte frica. Membrii reţelei se ocupă cu traficul de droguri şi de persoane. Unul dintre liderii Caranilor este acum la inchisoare, tocmai pentru trafic de persoane, din care a câştigat milioane de euro. Proxenetism, trafic de droguri, jafuri, camatarie, furturi din TIR-uri. Acestea sunt activităţile pe care le desfasoară membrii gruparii Duduienilor. Ei au uimit poliţiştii prin modul în care reuşeau să fure bunuri din tir-uri, în mers.

În sectorul 3 suprematia o detine clanul Chira. Acești interlopi au racolat tinere şi le-au obligat să se prostitueze. Pe unele le-au vândut ca la târg, pentru sume între 600 şi 1.000 de euro. Liderii clanului au fost săltați anul trecut de catre procurorii DIICOT.

Unul dintre cele mai cunoscute clanuri îşi face veacul în sectorul 4 al Capitalei. Este vorba despre rivalii Cămătarilor, Sportivii. Taxele de protecție și fraudele cu cărți de credit sunt specialitatea grupării cunoscute pentru acte de o cruzime înfiorătoare. Interlopii sunt acuzaţi că au torturat datornicii care nu le restituiau la timp banii. Liderul Sportivilor a fost condamnat în primă instanţă la 12 ani de puşcărie. Și Clanul Gruia este stăpân peste o parte din sectorul 4. Interlopii sunt recunoscuti pentru evaziune fiscală și tâlhării.

Vezi: Percheziţii de amploare la apropiaţii clanului Sportivilor. Aceştia au fost săltaţi de mascaţi şi duşi la audieri

Cea mai cunoscută și periculoasă grupare interlopă din Capitală este cea a Cămătarilor. Proxenetism, lipsire de libertate, cămătărie şi şantaj sunt doar câteva dintre acuzaţiile pentru care au fost condamnaţi cămătarii. Liderii, fraţii Sile si Nutu Camataru se afla acum in spatele gratiilor, după ce au sărit la bătaie chiar în faţa judecătorilor, la Curtea de Apel Bucureşti. Afacerile lor sunt, însă, coordonate de copii şi de locoteneţii familiei.

Vezi: Fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, condamnaţi la 5 ani şi 5 luni, respectiv 7 ani închisoare VIDEO

În sectorul 6 al Capitalei, legea o fac „Luptatorii”. Gruparea este recunoscută pentru şantaj, taxe de protecţie şi cămătărie în cartierul Militari. Eugen Preda, capul reţelei, este acum la închisoare. El a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru furtul armelor din unitatea militară de la Ciorogârla.